Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
VW Golf Mk2 German Style
Denja
Тюнінг клуб
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:
Re: VW Golf Mk2 German Style

Повідомлення Denja » Пон, 18 січня 2010, 00:58

Solaris, невобіду. Образити не хотів, але машина в мому розумінні - це свобідне пересування в будь-який час і в будь-яку точку. Чимось ми можемо жертвувати, але якраз не тою свободою пересування.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Utochkin
Ім'я:Антон
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Utochkin » Пон, 18 січня 2010, 00:59

Denja писав:На лобі собі запиши, умнег. Тільки писати перед тим навчись, бо знову срань якусь нашкребеш.
Більшісь поняття не має шо тут такого є, але за компанію відписують. В машині бачу 2-3 дійсно ексклюзивні речі. А от тих всіх оплесків ну ніяк нерозумію.
чувак, без образ, я хотів підкресили фактичність зручності у повсякденні і співвідношення пріорітетів в тюнінгу. хтось щось робить, зачот, але ті порівняння і поради - це власна думка - якщо людина робить тему і та машика йде в стилі лоу, і будуть писати всі кому не лінь як про городоцьку ітд. це тупо флуд, тому що це конкретна тема про конкретний кар. можна зробити тему - гавняні дороги нашого міста - і там писати вже відгуки про пересування по них ;)
я сподіваюсь ми один одного зрозуміли :cheers
Too Fast to Live Too Young to Die

Solaris

Повідомлення Solaris » Пон, 18 січня 2010, 01:05

Denja писав:Solaris, невобіду. Образити не хотів, але машина в мому розумінні - це свобідне пересування в будь-який час і в будь-яку точку. Чимось ми можемо жертвувати, але якраз не тою свободою пересування.
ти мабуть як і більшість чуваків звідси шариш що жжош по місті до якогось моменту а потім думаєш ЗАЧЄМ ;) от я якраз до того дойшов :)
мені подобаються коменти типу "О дивіться які в нього просівші пружини" :D тому я зробив вибір в сторону стайлу..
доречі.. в мене машине це не засіб пересування це хоббі тому якби на пересуванні як такому не дуже залежить :beer

а уточькін такий низький що відірвав вихлопну коли заїдав в гараж - бакланьте його в ПП :shout

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Пон, 18 січня 2010, 09:36

зразу видно в кого є стиль і смак 8)
респ)) стайл маст бі) фтопку тюнінг в якому головне проїхати по городоцькій))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

TOXA

Повідомлення TOXA » Пон, 18 січня 2010, 10:06

тупо говорити про практичність їзди, коли машина знаходиться в
Список форумів » Гараж » Тюнінг проекти
вибираючи між практичністю і тюнінгом, нічого доброго з того не вийде ні в одному розумінні !!
Solaris, маладца, правильною дорогою ідеш )))))))
0631847864

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Пон, 18 січня 2010, 11:11

хм.... замість того шоб підтримати Solaris який замутив реально стильну машинку і продовжує рухатись в тому напрямку його тут забакланили за то шо то непрактично??? та яке практично може бути при тюнінгу? тюнінг то вже непрактичність, і поєднувати тюнінг і кожноденний засіб пересування це просто утопія, бо рано чи пізно зрозумієш шо мотор не буде їхати нормально поки розхід не буде космічний і дорогу тримати в поворотах машина не буде поки комфортна підвіска і високопрофільні шини... я вже не говорю про стайлінг - хіба бувають класні обвіси такі шо збільшують кліренс???
ви мені нагадуєте чуваків які купляють собі Октавії RS і ставлять на них пакети "погані дороги"
Solaris, не слухай нікого, ти ітак знаєш шо треа робити)
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Kost

Повідомлення Kost » Пон, 18 січня 2010, 11:14

тут якшо в тебе машина не проїде по Горордоцькій - ти ваще лашара і нешариш в тюнінгу)))
CAT, :flex :first :clap

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » Пон, 18 січня 2010, 11:16

Kost, Скажи відразу пацанам куда йти, де їхні старання оцінять належним чином ;)
Путін [цензура].

Kost

Повідомлення Kost » Пон, 18 січня 2010, 11:22

Dark Wind, вони в курсі :D

CONFIG

Повідомлення CONFIG » Пон, 18 січня 2010, 13:36

Як на мене то 95% людей які думають що затянюли свою "тачку" просто не знають що таке тюнінг як такий.. бо як якщо розібратись то це не тюнінг, а самий звичайнісінький - колхоз. Просто коли з іномарок шось знімають і намагаються приліпити до ВАЗу то це іншим словом просто язик не повертається назвати. І що саме цікаво що ефект від того просто непередбачуваний, але затюнена тачка то ж круто!

Для тих хто не розуміє про що мова відкрию одну таємницю.. ми занадто бідні щоб займатись справжнім тюнінгом. В розвинутих країнах напр. Німеччині це ціла індустрія, в будь-якому супермаркеті продаються каталоги тюнінгових запчастин які можна замовити під конкретну машину і шо саме цікаве що вона підходить без будь-яких переробок (читати колхозу), крім того по кожній з німецьких марок авто є по кілька журналів які присвячені конкрутній марці, в яких як правило зібрані найяскравіші представники і не обовязково нових авто. Крім того до багатьох проектів вже є серійні номера використаних запчастин які зразу можна замовити на свою машину.

Хто ж ті 5%.. В першу чергу це люди які мають гроші і можуть зробити замовлення по тих же каталогах тюнінгових запчастин. Інші це ті які вишуковують всякі тюнінгові деталі по шротах з машин які піддались тюнінгу за кордоном, але з якихось причин попали на шрот. Це деталі не нові, але принаймі такі які можна поставити не використовуючи болгарку чи зварку.

Ті хто займається в нас справжнім тюнінгом то настоящі герої, бо тюнінг то впершу чергу позбавлення комфорту який на наших дорогах ітак відсутній.

Tunik
Ім'я:Вова
Номер:58
Контактна інформація:

Повідомлення Tunik » Пон, 18 січня 2010, 13:51

CONFIG,Не згідний з тобоюю
Ти думаєш та людина яка має гроші буде ставити це власноруч?
Рідкісні випадки роблять машини самі(закордоном)всі інші ти дав рублі і тобі все замутили.На виході реальна тачка,дівки пісяють кіпітком.
Але втрачається зміст слова тюнінг(доводка під свої потреби)
в мому розумінні власноручна доводка.
А де реальні інженери?Вони всі в своїх тісних гаражах.Як ти висловлюєшся колхозять.
всі вони лохи,виявляється :shock
Пи.Си я за тіпків з просівшими пружнами,і розвалом в мінус який страшно жере резину,на обезбашених розварах :D
Кожен робить машину для себе: Denja важлива практичність.Solaris дотримання стилю.Vovka інженерна думка.І кожен правий.Бо це все різні стилі.і різні люди!!!
На цю тему можна спорити довго...
Востаннє редагувалось Пон, 18 січня 2010, 14:00 користувачем Tunik, всього редагувалось 1 раз.
jdm" as [цензура]!!!

Solaris

Повідомлення Solaris » Пон, 18 січня 2010, 13:52

tuningist, звичайно тобі під твою машину треба ВСЕ калхозити :D

Tunik
Контактна інформація:

Повідомлення Tunik » Пон, 18 січня 2010, 14:04

А ти знаєш слово ханд мейд? Привезти і вліпити без болгарки кожен може :D
А роздуплитись,і придумати нові рішення?
Також готові зч,вони в багатьох екземплярах.Врезультаті однакові машини?
А де індивідуальність?
Виявляється тут більшість людей ЛОХи,які колхозять,і нічого не тямлять в тюнінгу.А ви тут самі розумні!
jdm" as [цензура]!!!

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » Пон, 18 січня 2010, 14:11

tuningist писав:А ти знаєш слово ханд мейд? Привезти і вліпити без болгарки кожен може
А роздуплитись,і придумати нові рішення?
Також готові зч,вони в багатьох екземплярах.Врезультаті однакові машини?
+1 Зробити з іномарки машину це одне,зробити з ваза чи з заза це зовсім інше.

Це я не Солярісу.це тим хто розбирається в супер закордонному тюнінгу.
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 18 січня 2010, 14:29

tuningist, маладца, сказав влучно і обгрунтовано...
tuningist писав:Кожен робить машину для себе: Denja важлива практичність.Solaris дотримання стилю.Vovka інженерна думка.І кожен правий.Бо це все різні стилі.і різні люди!!!
:teach
Вова молодець, в такі роки я ше бавився конструктором лего :D
Solaris, успіху тобі в розробці твого індивідуального автомобіля ;)
INTE®©ULLE®™

slim_painter
Ім'я:Тарас
Номер:08
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » Пон, 18 січня 2010, 15:29

tuningist, правильно розписав!
CONFIG, все про шо ти говориш, це не є правильно, це просто мажорність і грошші. можна бути нульцевим в машинах, але при бабосиках і тоді ти піпєц тюнінгіст, а такі як vovka і tuningist, тоді виходять лохи колхозні?! це ж брєд! от якраз вони і правильно все роблять! приліпити до ВАЗа шось іномарочне це хіба колхоз? (звісно якщо воно правильно і з певною ціллю зроблене) :nono

Antares

Повідомлення Antares » Пон, 18 січня 2010, 15:37

народ, знову за рибу гроші?? хватає оффтопити в чужій темі
Створіть тему "мажори проти вазоводів" чи щось в тому плані і там баклантесь.
ps:Соррі не втримався :sing

Utochkin
Ім'я:Антон
Контактна інформація:

Повідомлення Utochkin » Пон, 18 січня 2010, 15:42

опять 25 =)
CONFIG мав на увазі трошки не те до чого знову знайшли привід придертися))
Tuningist тобі респект і уважуха за твій кар)

у всьому розвинотому світі, тюнінг поділяється теж на купу стилів і там хоч дороги не такі як "Городоцька" :shout , проте це факт, що
тюнінг то впершу чергу позбавлення комфорту який на наших дорогах ітак відсутній
. Або по простому кажучи - Головне в Тюнінгу - не то, яка в тебе машина. І навіть не кількість грошей. Головне - відчуття смаку! і це ніколи не повинно когось чипляти, чи ображати. це все надто реально і передбачено.)

tuningist, Хенд мейд це респект і респект ще коли в людини руки ростуть з правельного місця і вона принаймні має власний стиль, витримку, силу волі і бажання досягати з прагненням рости вверх, і робить це своїми руками, то це взагалі +100500

але ні для кого не секрет, як в більшості випадків робиться хенд мейд тюнінг в країнах пост-радянського простору.. Зварка+балгарка+молоток+криві руки=викривлене розуміння слова Тюнінг загалом. що заважає навчитися і робити красиво? зараз підуть відмазки - грощі, час, і тд, та не хлопці, то все відмазки, тому і є люди які займаються тим самі для свого власного задоволення чи в ательє і тд, бо вони не шукають відмазки, вони тому присвячуюють весь час і життя. і це не мажорство якщо ти знаєш чого ти хочеш, але ти сам не можеш реалізувати свою ідею в життя, через купу таких от житєйськіх причин, краще піти до експертів, заплатити грощі за їх труд і разом чи дозволити їм зробити те що ви хочете. бо за відсутністю бажання, і при невід’ємного непоколєбімого кимось прибитої завищеної само оцінки - типу - зараз я собі буду мутити тюнінг! виходить отакий от Треш.. Так, за кордоном теж зустрічаються проекти без смаку і без стилю - наприклад майже всі проекти Американського шоу Pimp my Ride, це тупо багато лаве і машина як новорічна ялинка, купа дорогезного гімна в неї впхають і таке гімно, що просто бее.. я непамятаю коли там були норм проекти.. Англійська прокачка вже трошки більш цікава.. але дивитись ті передачі і втілювати їхні "невдалі ідеї" власними силами і підручними засобами.. потім виходить щось таке..
Зображення
Зображення
Зображення
... щоб не складалося враження що я ненавіснік нашого автопрома, спортити можна й іномарку..

відносно закордонному питання, так малось на увазі, що закордоном соціальний рівень вище, відповідно люди мають лаве, вони такі самі як ми, просто там держава нормальна. а ми так, маємо що маємо і нажаль весь "наш" тюнінг в більшості випадків, нехай не 95, але 90% це отакі от вище приведені приклади..
і так hand made там теж роблять це просто не писалось бо це очевидно) просто більшість запчастин всеж йдуть під замовлення, тиж сам не зробиш якійсь там поршні чи ще шось, бо немає станків, немає технологій, немає хоча б того металу з якого це виготовляється SPECIAL майстрами. ясне діло не зачьот, якщо ти купив собі зразу машину в салоні в максималці чи купив собі nismo350z дав 50к$ і тобі його протюнили, і дали потім брошурку щоб ти завчив що там і потім вийо перед пацанами)) як в фільми Токіо Дріфт на початку, де той мажор бикував до головного герою ;)

п.с. без образ, нічого особистого, але - Стиль це питання смаку, а не грошей. і як не крутись це загально прийняте імхо

дякую за увагу :dream
Too Fast to Live Too Young to Die

Tunik
Контактна інформація:

Повідомлення Tunik » Пон, 18 січня 2010, 16:03

Про вище наведенні проекти мова не йшла,це ітак зрозуміло шо це рагулізм :happy
Якшо руки криві то справді краще не братись до машини.І рагулізму багато в СНД.
Але не можна всіх ставити під одну планку.
Відчуття смаку і стилю,повністю підримую :beer
Думаю конфлікт вирішенний :)
jdm" as [цензура]!!!

Solaris

Повідомлення Solaris » Пон, 18 січня 2010, 18:02

tuningist писав:Виявляється тут більшість людей ЛОХи,які колхозять,і нічого не тямлять в тюнінгу.А ви тут самі розумні!
ти не ображайся.. я за те що все має право на життя просто часто через "хенд мейд" люди стають донорами органів :|

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей