Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Япона мать рве хаябузу
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
расслабся...21043 SW писав:Andre
Якщо б Ти просто дав ссилку на сайт де та інфа повішена і написав би як вони її файно зробили, всьо би було чикі, але ж Ти знов себе ведешь як останній кончений провокатор:Andre писав:І яке нафіг німецьке чудо зможе з 3.0 мотором зробити щось подібне?
Японці - РУЛЕЗAndre писав:Думаю ти вживу її не бачив.
А побачив би впісявся б.Andre писав:от це справжні спорткари. Тачки, які вартують всього на світі!Andre писав:Ну ти і дурний, ти краще насрай собі в багажник!Нашо Ти це робишь? Тебе ж під'бн....ти 2 сек., але ж Ми цього не робимо. ЗАСПОКІЙСЯ і позабирай не потрібне в своїх постах. Просто напиши: "Японці славні пацики, бо зробили супер-кар, який.... "Andre писав:так шо БМВ відсосує!
Ти можешь ображатись на мене але мене особисто це почало напрягати.
П.С. Особисто проти Тебе нічого не маю, просто маленьке прохання.
Додано через 4 хвилини 35 секунд:
Эт точнаKAVArnuy писав:Та бляха муха ми з Андре собі гоним... а ви сваритесь...![]()
![]()
21043 SW
Юрка та всьо нормально ... ми сі так смієм...
Andre Чуешь а як та супра виходить в 6.53 сек??? Якщо рекорд світу серед легкових авто 7.75 сек (Мітсубіші Екліпс) ???
Ти шось наплутав...
Додано через 1 секунду:
Эт точнаKAVArnuy писав:Та бляха муха ми з Андре собі гоним... а ви сваритесь...![]()
![]()
21043 SW
Юрка та всьо нормально ... ми сі так смієм...
Andre Чуешь а як та супра виходить в 6.53 сек??? Якщо рекорд світу серед легкових авто 7.75 сек (Мітсубіші Екліпс) ???
Ти шось наплутав...
Додано через 21 хвилину 41 секунду:
молоток!yu-RA писав:Беха важча, тому і час гірший... А в США давно вже пересіли з мускул-карів на японців...
KAVArnuy, Andre
А про Ferrari, lamborgini, Alfa-Romeo, Mercedes McLaren... це вже я зрозумів не машини: ?
yu-RA
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- GORGAN
Андре! Шозаблянах? Якщо вони справжні спорт - кари, то давай називай серію , чи там кузовний чемпіонат, чи шо там, де той справжній "спорткар" виступає, і ніхто "не справжній" його порватинах не може!Andre писав:А от Toyota Supra, Mitsubishi 3000 GT, Mazda RX-7, Acura NSX, Nissan 300ZX - от це справжні спорткари.
Бо як на мене, то "лінійне прискорення" - то ніхрина не спорт, а чистий випєндрьож, і для того випєндрьожу якраз та японська фанерна фігня найбільше підходить.
І шо за стаття така? В теорії та [цензура] мала порвати ту [цензура] в повороті, як бобік шаріка. І шо то за така траса? Правильне коло, овал? Чи то десь на місяці, де фізика вже не така?
І вопше, дякую, що Альфа-Ромео поставили в один рядок до супер дорогих карів, але не вимахуйтесь, а приїдьте на чемпіонат ТК поганяти на 9-сильних картах, з заднім приводом, і після того подумайте чи справитись з 1000 коняками, і нашо воно вам треба.
- Andre
- Контактна інформація:
За фанєру отвєтішблянах.GORGAN писав:Андре! Шозаблянах? Якщо вони справжні спорт - кари, то давай називай серію , чи там кузовний чемпіонат, чи шо там, де той справжній "спорткар" виступає, і ніхто "не справжній" його порватинах не може!Andre писав:А от Toyota Supra, Mitsubishi 3000 GT, Mazda RX-7, Acura NSX, Nissan 300ZX - от це справжні спорткари.
Бо як на мене, то "лінійне прискорення" - то ніхрина не спорт, а чистий випєндрьож, і для того випєндрьожу якраз та японська фанерна фігня найбільше підходить.![]()
![]()
![]()
В 90 році на Ле-Мані в Франції японяки виставили машину (в класі прототипів!) спільну роботу Хонди і Мітсубісі, а в 91 році вона пішла в серыю і стала 3000GT і Аcura NSX. В 1991 році вона виграла Ле-Ман. І це була перша японська перемога в Лемані. Поруч з всякими Ферарі, Поршанми, і Корветами.
--Щодо теперішніх гонок. ТО ти напевно не маєш каналу драйв.
Супри виступають в дріфті і по сьогодні.
А всі машині які я назвав вже більше 5 років зняті з виробництва. І замінники має тільки Ніссан Nissan 350Z але він без турби...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- GORGAN
Шошоблянах? То в тебе нема драйвтівінахбля! Я заради того каналу попав в вісімсот гривень, щоб мені Мітріс провів бездротове кабельне! Такшо піпіськавеликабля! А що стосується Леману, то маленька 147 Альфочка там заняла 13 місце, і перед нею якраз були тільки такі монстри як Ферарі, Порші, Бехи та ті NSX.
А ті тупі американські дріфти я дивився. Тут все дуже просто - якщо б американчеги тюнили європейські авто, то вони б вилетіли давно в трубу , оскільки Європа там жахливо дорога і престижна, на відміну від японяк, які демпінгують , щоб захопити ринок (н.п. там новенький Галант два роки тому коштував 11тис у.о. з нулевою ставкою по кредиту.) Тому купити Європу і її затюнити - це попандос напевно мінімум в два рази в порівнянні з японяками. Тому якщо тих японяк тюнять, то не означає , що європейські авта немають такого потенціалу, щоб його розігнати до хрєнової тучі коняк. Тому експерименти ставляться на дешевих японських недоробках. Ясно? :00048:
А ті тупі американські дріфти я дивився. Тут все дуже просто - якщо б американчеги тюнили європейські авто, то вони б вилетіли давно в трубу , оскільки Європа там жахливо дорога і престижна, на відміну від японяк, які демпінгують , щоб захопити ринок (н.п. там новенький Галант два роки тому коштував 11тис у.о. з нулевою ставкою по кредиту.) Тому купити Європу і її затюнити - це попандос напевно мінімум в два рази в порівнянні з японяками. Тому якщо тих японяк тюнять, то не означає , що європейські авта немають такого потенціалу, щоб його розігнати до хрєнової тучі коняк. Тому експерименти ставляться на дешевих японських недоробках. Ясно? :00048:

- Andre
- Контактна інформація:
Даремно ти так, ти був в США? Я був і бачив. Європейців теж тюнінгують. Але повір - наприклад фольцваген груп - взагалі до попи для серйозного тюнінга, БМВ - дуже дорога для тюнінга і дуже важка, а японяки - якраз супер. Я говорю про великі серйозні машини а не про запальнички ...GORGAN писав:Шошоблянах? То в тебе нема драйвтівінахбля! Я заради того каналу попав в вісімсот гривень, щоб мені Мітріс провів бездротове кабельне! Такшо піпіськавеликабля! А що стосується Леману, то маленька 147 Альфочка там заняла 13 місце, і перед нею якраз були тільки такі монстри як Ферарі, Порші, Бехи та ті NSX.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- GORGAN
Андре, лінійне прискорення і дріфтінг - то не спорт, то туфта! Але ТО МОЄ ВИКЛЮЧНО СУБЄКТИВНЕ ставлення до цих видів спорту. Якщо ти вважаєш інакше, то ясно, що то твоє право і ти сам для себе правий, як і кожен з нас.Andre писав:Даремно ти так, ти був в США? Я був і бачив.
Спорт для мене - це заводські команди , які в бойових умовах обкатують свої їнженерні розробки, які потім і стають в серійні авто.От тут прогрес. А вуличний тюнінг - то тюнінг напів аматорський, напів професійний, і без зобовязань перед виробником. І для такого тюнінгу якраз японяки і найпридатніші, по причині відносної дешевизни і доступності. Але коли той вуличний тюнінг підготує який небудь японський болід на турінг (хочаб для прикладу WTCC або DTM)і цей болід всіхпорвенах, і буде домінувати в цих чемпіонатах, буде рвати всякі мерседеси ауді і бехи, тоді я зобовязуюсь тебе споїти до ригачки, і самому напитись згоря і поригати разом з тобою.
згіднийAndre писав:фольцваген груп - взагалі до попи для серйозного тюнінга
Теж згідний, але в інших видах спорту - то один з найкращих агрегатівAndre писав:БМВ - дуже дорога для тюнінга і дуже важка
...Для дріфту і прискорення. Теж згідний. Але японяк на милонах!Andre писав:японяки - якраз супер
Приїзжала з Гамерики сестра моєї жінки , я її з аеропорту забирав на ТІПІ, і сказав -вибач, бо ТІПКА трохи гудить. А вона мені - нічо, я звикла. А я їй - ???? непоняв??? А вона мені - мій бойфренд має ауді -і воно так само гудить. А я їй - стрітрейсер? А вона- нє, він на аматорських кільцевих гонках зажигає ( в них там ставиш в машину каркас, вдягаєш шолом, береш в аренду трасу, і в компанії таких самих придурків як сам, ганяєш, хто - кого.) Ну і ще він регулярно втікає від поліції, щоб веселіше було :) А я їй - шо за Ауді? А вона - а х.з. , якась старенька, він її реставрував, зарядив, і на тих перегонах всіхпорвавнах, що всі дивувались, шозамазафака, бо там виступали новіші і потужніші авти. (ясно шо інших моделей перелічити не змогла - бабнота, блін) А фіат вона сказала що в їх колах такого виробника знають . Я їй - яку модель?!! А вона - а х.з. ,але точно знаю шо фіат. Я так думаю, що то або купе, або Пунто з турбою.
Вот. :00048:
- Andre
- Контактна інформація:
Ну далы ти за своє. Не запальнички ... ні тіпо ні уно ні навіь дельту не вважаю і не буду вважати спорт каром - запальнички.GORGAN писав:Андре, лінійне прискорення і дріфтінг - то не спорт, то туфта! Але ТО МОЄ ВИКЛЮЧНО СУБЄКТИВНЕ ставлення до цих видів спорту. Якщо ти вважаєш інакше, то ясно, що то твоє право і ти сам для себе правий, як і кожен з нас.Andre писав:Даремно ти так, ти був в США? Я був і бачив.
Спорт для мене - це заводські команди , які в бойових умовах обкатують свої їнженерні розробки, які потім і стають в серійні авто.От тут прогрес. А вуличний тюнінг - то тюнінг напів аматорський, напів професійний, і без зобовязань перед виробником. І для такого тюнінгу якраз японяки і найпридатніші, по причині відносної дешевизни і доступності. Але коли той вуличний тюнінг підготує який небудь японський болід на турінг (хочаб для прикладу WTCC або DTM)і цей болід всіхпорвенах, і буде домінувати в цих чемпіонатах, буде рвати всякі мерседеси ауді і бехи, тоді я зобовязуюсь тебе споїти до ригачки, і самому напитись згоря і поригати разом з тобою.
згіднийAndre писав:фольцваген груп - взагалі до попи для серйозного тюнінгаТеж згідний, але в інших видах спорту - то один з найкращих агрегатівAndre писав:БМВ - дуже дорога для тюнінга і дуже важка...Для дріфту і прискорення. Теж згідний. Але японяк на милонах!Andre писав:японяки - якраз супер
Приїзжала з Гамерики сестра моєї жінки , я її з аеропорту забирав на ТІПІ, і сказав -вибач, бо ТІПКА трохи гудить. А вона мені - нічо, я звикла. А я їй - ???? непоняв??? А вона мені - мій бойфренд має ауді -і воно так само гудить. А я їй - стрітрейсер? А вона- нє, він на аматорських кільцевих гонках зажигає ( в них там ставиш в машину каркас, вдягаєш шолом, береш в аренду трасу, і в компанії таких самих придурків як сам, ганяєш, хто - кого.) Ну і ще він регулярно втікає від поліції, щоб веселіше було :) А я їй - шо за Ауді? А вона - а х.з. , якась старенька, він її реставрував, зарядив, і на тих перегонах всіхпорвавнах, що всі дивувались, шозамазафака, бо там виступали новіші і потужніші авти. (ясно шо інших моделей перелічити не змогла - бабнота, блін) А фіат вона сказала що в їх колах такого виробника знають . Я їй - яку модель?!! А вона - а х.з. ,але точно знаю шо фіат. Я так думаю, що то або купе, або Пунто з турбою.
Вот. :00048:
Спорткари: Ферарі, Мазератті, Ламборджині, Де-Томасо,
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей