Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Проблеми з температурою в салоні
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Стать:чоловік
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
Всім привіт. Народ, може хто стикався з наступними проблемами і шось порадить, а то вже замахався....
Така от ситуація: Маю Ланоса SE. Машина супер, але... холодно в машині. Вчора пів-дня просидів в гаражі, поміняв датчик температури і от шо побачив:
1. Машина після заміни датчика почала нагріватись швидше (мабуть через те, що датчик новий, ну нема на ньому ржі, накипу і т.д.)
2. Коли стрілка, що вказує температуру на приборній панелі доходить до 1 позначки, включаються обидва вентилятора
3. Як виявилось, не працює кнопка вмикання і вимикання кондиціонера (машину купляв на базарі в Києві коли було холодно, та по своїй дурості не перевірив роботу кондиціонера )
От сиджу і думаю, чи бува то все не повязане? Можливо кондиціонер постійно замкнений, тобто постійно увімкнутий і через те така температура в салоні і вентилятори включаються при такій низькій температурі.
Така от ситуація: Маю Ланоса SE. Машина супер, але... холодно в машині. Вчора пів-дня просидів в гаражі, поміняв датчик температури і от шо побачив:
1. Машина після заміни датчика почала нагріватись швидше (мабуть через те, що датчик новий, ну нема на ньому ржі, накипу і т.д.)
2. Коли стрілка, що вказує температуру на приборній панелі доходить до 1 позначки, включаються обидва вентилятора
3. Як виявилось, не працює кнопка вмикання і вимикання кондиціонера (машину купляв на базарі в Києві коли було холодно, та по своїй дурості не перевірив роботу кондиціонера )
От сиджу і думаю, чи бува то все не повязане? Можливо кондиціонер постійно замкнений, тобто постійно увімкнутий і через те така температура в салоні і вентилятори включаються при такій низькій температурі.
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Проблеми з температурою в салоні
подивись чи компресор кондиціонера постійно маслає, подивись чи радіатор кондиціонера нагрівається швидше від радіатора двигуна, в тебе напевно кандюк постійно включений от вони тобі і крутяться...
Денис Автозапчастини
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
кандюк працює 100%, виключиш почуєш різницю, попробуй кнопку поміняти
Quattro
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
народ в мене коли нагрівається салон, повітря ну вже дуже сухе, деколи навіть зимою вікно приспускаю, щоб свіже повітря зайшло, може порадити шось :)
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
Сьогодні ту проблему владнав. Справді на ланосі є 2 датчики (один для стрілки, другий для компа), але обидва вони знаходяться на блоці. Власне я теж думав, що один має бути на радіораторі, але ... Так от, вчора поміняв не той датчик, по суті його заміна нічого не дала (хіба підвищення температури на 1-2гр). Сьогодні поміняв інший http://www.daewoo-manual.org.ua/lanos/doc/404/ Власне він вилетів і вмикав вентилятор на 1 положені стрілки. Тепер все ОК. Але кондиціонер так і не працює... В чому причина - ще не знаю
RomkoZem Обовязково передзвоню, може шо порадиш, бо впринципі хотілось би все зробити "на совість
"
RomkoZem Обовязково передзвоню, може шо порадиш, бо впринципі хотілось би все зробити "на совість

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей