якщо так зарядиш то можеш його зрзу викинутиSpeedo писав:щоб аж закипів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо так зарядиш то можеш його зрзу викинутиSpeedo писав:щоб аж закипів
Ну так якщо є зарядка, як принести додому і т.д. Завтра думаю таки зніму..і прийдеться нести додомуApokalipsis писав:мій новий вже 3 рази сідав... і нічого...
друже, ти часто акумулятори заряджав? Я багато зарядив і кипіли і не одну годину і працюють по сей день!Apokalipsis писав:якщо так зарядиш то можеш його зрзу викинути
Хто сказав? Ні, та можеш і викидати, твоя справаApokalipsis писав:якщо так зарядиш то можеш його зрзу викинути
+1Fobos писав:друже, ти часто акумулятори заряджав? Я багато зарядив і кипіли і не одну годину і працюють по сей день!
Та сама фігня. Особливо на сервісах то люблять "Та ваш акумулятор зовсім мертвий. Купуйте новий, он у нас є..." і т.п...Fobos писав: вже 2 рази думав, що моєму гаплик
Варіатни два:ходити прогрівати, або забрати аккум дамой :)Demyan писав:Ось така ситуація в звязку з холодами, на свята гуляв, тому не їздив десь тиждень, потім коли було тепло - прийшов розчистив машину прогрів...
Потім знову холода, тре було їхати, в машині все примерзло (двері, ручки)..часу розморожувати не було.
Десь тижні 2 взагалі вже не заводив (акумулятор новий), був на стоянці - машина (як і більшість) - вся в снігу під снігом лід, все примерзло.
За такої погоди думаю їздити ще не буду пару тижнів.
Питання - що робити в таких випадках? Не чіпати машини? чи разв тиждень прийти потратити з одну годину позчищати весь сніг, прогріти просто тай піти.
Чи є якісь інші ідеї?
то акуму жопа скорше всього.Diwal писав:навіть при виключеній массі і знятих клемах при теперішньому морозі акум за 2 дні стартер вже не крутить!
і у менеvovka писав:в мене в сильний мороз диски наприклад не читає. після прогріву машини починає читати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей