Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Проблеми з сигналізацією
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
Отже годину назад їздив в банк на городоцьку, при спробі поставити авто на охорону не міг цього зробити близько 5 спроб- діод на брелку моргав, а сигналка не спрацьовувала. Запідозривши недобре поставив захист на педалі.
Коли прийшов за годину сигналка розблокувалась але пропав звуковий сигналізатор, також не спряцьовують датчики удару- обстукав всю машину та відкривав багажник.
Знайшов ту якусь кнопку для сигналки в обшивці- пробував щось клацав- нічого не змінилось. Замки з пульта закриваються, габарити моргають
Сама найбільша проблема- не знаю моделі сигналки- десь коробку заховав, найти ніде не можу,відповідно ніякої інструкції також нема. Сигналка Алігатор, одностороння
Хто порадить як оприділити можель сигналки і що в принципі має відбуватись при натисканні "тривожної" кнопки в машині?
Коли прийшов за годину сигналка розблокувалась але пропав звуковий сигналізатор, також не спряцьовують датчики удару- обстукав всю машину та відкривав багажник.
Знайшов ту якусь кнопку для сигналки в обшивці- пробував щось клацав- нічого не змінилось. Замки з пульта закриваються, габарити моргають
Сама найбільша проблема- не знаю моделі сигналки- десь коробку заховав, найти ніде не можу,відповідно ніякої інструкції також нема. Сигналка Алігатор, одностороння
Хто порадить як оприділити можель сигналки і що в принципі має відбуватись при натисканні "тривожної" кнопки в машині?
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Проблеми з сигналізацією
Фото брелка. Ага бачу Алігатор. Можли сканули сигналку чи глюкнула. Перепрошити брелки треба попробувати.
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- shaman
Отже, чудом знайшов в неті через фото брелка модель TD 210\12\15. На брелок сигналка взагалі перестала реагувати, пробував тільки що по інструкції закодувати його на наново- все здається працює, але в кінці на 5 сек включається сирена і все вибиває. Думаю треба спробувати обнулити повністю сигналку, щось не можу знайти тільки цього в інструкції...
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Попробуй зняти клєму з акб,потім назад постав.
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
сигналка банально могла загубити брелок, треба наново підшити
Путін [цензура].
- shaman
Dark Wind писав:треба наново підшити
Вже пробував це, пів години на морозі спроб- і більше мене не вистарчило, замерз.shaman писав:На брелок сигналка взагалі перестала реагувати, пробував тільки що по інструкції закодувати його на наново- все здається працює, але в кінці на 5 сек включається сирена і все вибиває
До електрика заїхати вже невстиг сьогодні, буду певно з понеділка. Знайшов в інструкції функшин обнулення- але там є пункт- на брелки вона не впливає...
В машину залажу через багажник, короче маю трохи "радості"
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
http://www.autoelectric.ru/alarm.html пошукай тут інструкцію
zubylo.lviv.ua
- shaman
RomkoZem, я знайшов інструкцію по ній та схеми, але щось не хоче вона нормально реагувати на програмування, основне зараз треба заставити її спрацьовувати від брелка
Може просто батарейка в брелку сіла.shaman писав:основне зараз треба заставити її спрацьовувати від брелка
- shaman
kym писав:Може просто батарейка в брелку сіла.
батарейки поміняні в обох брелкахshaman писав:діод на брелку моргав
- shaman
Отже знайшов причину, виявилось в книжці не зовсім правильно було описано момент навчання брелків. Робив в майстра біля Іскри- людина професіонал, гараж просторий умебльований, телік на стіні і всі діла, короче при вході хотілось роззуватись. Хтось захоче телефон-пишіть, реально дешево і якісно, ніякої реклами, просто враження
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей