що скажете?...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
метал теж не вічнийVitalik-first писав:T5-R, та то скільки їй років це дурниці
наївний ))) Ти мені нагадав мого товариша... Дзвоне до мене два тижні тому і каже... блін мені тут Е-34 518 за 7 000 у.о. в ідеалі віддають в розстрочку, класна-економна тачка... Кажу йому що неїде і не поїде нормаль хоч ти всрись))) І розхід не такий і малий...Vitalik-first писав:та то скільки їй років це дурниці
Ну чого ти людину лякаєш. Машина машині не рівна. За 500 тис. можна машину вберегти в прекрасному стані, а можна і за 50 ушатати.santosxxx писав:Vitalik-first, готуйся до такого http://www.streetracing.od.ua/forum/arc ... 11597.html
О!!!те що треба,600 йо то гроші,лишніх нема,тому про заміну двигуна і годі навіть говорити.Власне боюсь за двигун.кузов цілий,я його оглянув вроді...axel писав:можу навіть оглянути трохи
Вона прожорлива страшно, бо того мотора їй не вистачаєsantosxxx писав:Е-34 518
Чому? то часто таке говорятьVitalik-first писав:З.І.Хотів би я плюнути в око тому дауну який сказав що Хонда то Японське БМВ...
Тільки чомусь ніхто не пробує сказати, що БМВ то німецька Хонда.T5-R писав:Чому? то часто таке говорятьVitalik-first писав:З.І.Хотів би я плюнути в око тому дауну який сказав що Хонда то Японське БМВ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей