Denzzzil писав:він тобі мотор у вигляді сердечка забадяжить!
ага і вихлоп під стиль мотора :)
і мало того, вихлоп буде пукати такими сердечками з диму :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Denzzzil писав:він тобі мотор у вигляді сердечка забадяжить!
моторист в якого файні руки до такого бомжацького рівня опускатися не будеApokalipsis писав:в моторист в якого руки файні і рід вікном зробить
vovka писав:моторист в якого файні руки до такого бомжацького рівня опускатися не буде
vovka писав:чи ти думаєш шо зняти голову, протестувати, поміняти клапана і все прикрутити назад то треба мати тільки ключ на 32 в кишені і все ?
Звідки ти знаєш?Apokalipsis писав:Швидше за все полетіло 2 головки в 2 і 4 цилінрах,хто зможе приїхати і вирішити це питання,
кілько то по грошам буде...
Apokalipsis писав:коротче вона підхоплює поки стартер крутить,а потім 2 раза пиркне і глохне,не працює 2 циліндри....
як я її поміряю якщо вона не заводиться??vovka писав:компресію для початку поміряй. це можна зробити і під вікном
Apokalipsis писав:як я її поміряю якщо вона не заводиться??
Та я впринципі тоже не мотористApokalipsis писав:аа ну я не моторист
Apokalipsis писав:як я її поміряю якщо вона не заводиться??
:)sergey писав:а ти що на заведеному колись міряв?
sergey писав:Один крутить
sergey писав: а другий міряє.
я тоже...але на ржач пробило жостко..)))sergey писав:Та я впринципі тоже не моторист
То я так і маю на увазі :)Denzzzil писав:викручуєш всі свічки, газ в пол і крутиш, а інший міряє!
А ти що написав?Що крутять?Denzzzil писав:цікаво шо там крутять і міряють..))
Мене тожеDenzzzil писав:на ржач пробило жостко..)))
Да........слів нема. Тут по перше менше більше серйозний форум по ремонту, а не збір хіппі з травою. По друге коли людина сідає за кермо повинна хоть щось знати, чому машина взагалі їде, коли тиснуть на педаль і як під таким маленьким капотом влізають 70 великих коней і де там ще фіра сіна поміщаеться.Apokalipsis писав:як я її поміряю якщо вона не заводиться??
сіно в бак вилами закидують ...kym писав:ще фіра сіна поміщаеться
он бачиш знику квіточка зелена це і є ІЦК"Юшна така травка, забиваєш і готово...sergey писав:Класна трава, де береш?
може то не ту педаль тре тиснути...або не завели...або сіна не накидали...kym писав: людина сідає за кермо повинна хоть щось знати, чому машина взагалі їде, коли тиснуть на педаль
Ну то не пиши то чого не розумієшApokalipsis писав:чи може мені перше написати що я вімію ремонтувати,а потім вказувати що в мене поломалось?
Швидше за все полетіло 2 головки в 2 і 4 цилінрах,
А пиши поломалось ..... поможітьяк я її поміряю якщо вона не заводиться?
CAT писав:він може відкапіталити голову прямо в тебе в дворі...![]()
kym писав:коли людина сідає за кермо повинна хоть щось знати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей