Delfin писав:тим що в тебе 60 це не показник (без образ)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Delfin писав:тим що в тебе 60 це не показник (без образ)
павук 4 2 1,60 якраз зверху налазить на павук,тому брав 60 трубу(від зіла)то мені тато підсказав :) ,павук брав на зеленійDelfin писав:а легко найти паук на 60
і що ? чому ти думаєш що це правильно ? :)DNK писав:і ше є одна машинка з 60 трубою(ДМС)
тут можеш прикинутиDelfin писав:хто знає як приблизно можна вираховувати правильний діаметр труби ? від яких показників відштовхуватися ?
фази распредвала (відкриття випуску до ВМТ і закриття випуску після НМТ), обороти на яких планується максимум потужності і об'єм (один циліндр).Delfin писав:які там показники треба ввести щоб правильно порахувати ?
а.. я прочитав що сті-6.. ну все одно я незнаю фаз в цих валах.Delfin писав:вали мастер мотор 52/52
викинути,це ж не заводська деталь це самопал для підняття кліренсу.А на рахунок труби 60 то тре міряти в црХ і субарах і міцик ралійних,собі ставив 60 бо не дуиаю зупинятися на 150 кониках,як буду строїти двігло то мабуть вже турбу буду ставити,питання часу рік -два.Delfin писав:так шо робити з копитами
то мабуть пакет "погані дороги"Delfin писав:в мене вони стояли з заводу
нема,але просто раніше я думав зубило продавати і кувати цівіка,зараз вже планую залишати як друге авто,тому і плани ставити туда двигло нормальне каркас,а вигляд сток.Про 150 коників писав бо кажуть шо 55 хватає для 150 коників хоча я рідко бачу труби 55 на заряджених турбою машинах.Delfin писав:а в тебе зараз є 150 коників ???
відкручуєш і викидаєш,там де копити кріпиться джо балки там має кріпитись аморт твійDelfin писав:а як його викинути ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей