закинь фотки в тему про хоббіKELEVRA писав:якби я міг регулярно їздити тоді б і регулярно купував !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
закинь фотки в тему про хоббіKELEVRA писав:якби я міг регулярно їздити тоді б і регулярно купував !
Закину обов"язково, просто в кімнаті зараз ремонт мафинки лежать на зберіганніmister_X писав:закинь фотки в тему про хоббі
В Мене, якщо завтра буде довгообіцяний досил то по 15грн, якщо небуде то з дорожчої партії :)VadilA писав:Де або в кого можна купити 5 штук першого номера журналу і по якій ціні?
то ти типу продаєш?PayaJInuk писав:Москвич 433 А3! Народ як думаєте вартує він 140 грн?=)
![]()
![]()
Вартує. Власне, може бути і дорожче, бо він номерний (А3). Ззовні номерні моделі нічим не відрізняються, але ціняться серед колекціонерів.PayaJInuk писав:Москвич 433 А3! Народ як думаєте вартує він 140 грн?=)
Взагалі то пізновато буде про №2 згадувати, але якщо тобі дуже тре :) то можна пошукати.Thug писав:Відчуваю гостру потребу в номері 2 з Побєдою. Не завалялось?
CAT писав:YaRan, давай вже Чайку)))
Панімаю шо пізнувато. Я просто запізно почав їх купуватиYaRan писав:Взагалі то пізновато буде про №2 згадувати, але якщо тобі дуже тре :) то можна пошукати.Thug писав:Відчуваю гостру потребу в номері 2 з Побєдою. Не завалялось?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей