Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЛуАЗ відтепер називатиметься «АК «Богдан Моторс»
- Oleh Nemchinov
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
На вчорашніх позачергових загальних зборах акціонерів ВАТ «ЛуАЗ» було прийнято рішення затвердити новий статут товариства. Згідно з новими положеннями статуту підприємство називатиметься Публічним Акціонерним Товариством «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» замість старого ВАТ ЛуАЗ. Про це повідомляють «Волинські новини».
За повідомлянням офійного сайту корпорації, вчорашнє рішення підтверджує ухвалу загальних зборів акціонерів від 28 квітня поточного року. Крім того, нові зміни стосуються і переформування колегіального органу товариства.
Відтак, збори акціонерів відкликали Раду Директорів товариства у повному складі. А новими колегіальним виконавчим органом призначено Правління. На відміну від старого складу з 6 чоловік, чисельність Правління збільшилась ще на одного члена.
Підставою зміни юридичної назви є внесення змін у відповідності до Закону України «Про акціонерні товариства», який набув чинності у квітні 2009 року та популяризації бренду «Богдан».
Наразі статутний капітал АТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» складає 1,082 мільярда гривень. А акціонерний капітал товариства розподілено на 4 мільярди 326 мільйонів 890,612 тисяч простих іменних акцій.
Довідково:
АТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» (в минулому ВАТ «Луцький автомобільний завод») входить до складу корпорації «Богдан».
Корпорація «Богдан» створена в лютому 2005 року з метою реалізації масштабних інвестпроектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів.
У даний час методом повномасштабного виробництва випускаються легкові авто Lada і Hyundai. У поточному році ці автобренди займають відповідно перше і друге місце за продажами в Україні.
Корпорація «Богдан» в червні 2008 року ввела в експлуатацію завод в Черкасах з виробництва легкових автомобілів, інвестувавши в цей проект понад 330 мільйонів доларів.
За підсумками 2008 року корпорація збільшила випуск легкових авто на 63,4% у порівнянні з 2007 роком до 88,316 тисяч одиниць, автобусів на 16,1% до 3,775 тисяч одиниць.
За повідомлянням офійного сайту корпорації, вчорашнє рішення підтверджує ухвалу загальних зборів акціонерів від 28 квітня поточного року. Крім того, нові зміни стосуються і переформування колегіального органу товариства.
Відтак, збори акціонерів відкликали Раду Директорів товариства у повному складі. А новими колегіальним виконавчим органом призначено Правління. На відміну від старого складу з 6 чоловік, чисельність Правління збільшилась ще на одного члена.
Підставою зміни юридичної назви є внесення змін у відповідності до Закону України «Про акціонерні товариства», який набув чинності у квітні 2009 року та популяризації бренду «Богдан».
Наразі статутний капітал АТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» складає 1,082 мільярда гривень. А акціонерний капітал товариства розподілено на 4 мільярди 326 мільйонів 890,612 тисяч простих іменних акцій.
Довідково:
АТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» (в минулому ВАТ «Луцький автомобільний завод») входить до складу корпорації «Богдан».
Корпорація «Богдан» створена в лютому 2005 року з метою реалізації масштабних інвестпроектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів.
У даний час методом повномасштабного виробництва випускаються легкові авто Lada і Hyundai. У поточному році ці автобренди займають відповідно перше і друге місце за продажами в Україні.
Корпорація «Богдан» в червні 2008 року ввела в експлуатацію завод в Черкасах з виробництва легкових автомобілів, інвестувавши в цей проект понад 330 мільйонів доларів.
За підсумками 2008 року корпорація збільшила випуск легкових авто на 63,4% у порівнянні з 2007 роком до 88,316 тисяч одиниць, автобусів на 16,1% до 3,775 тисяч одиниць.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Re: ЛуАЗ відтепер називатиметься «АК «Богдан Моторс»
Власником є Порошенко...
Автобуси "Богдан" - куйня повна..я собі не можу уявити автобус за 35-40 т. у.о. в якого тріскає рама, або відвадюється срака...то просто не реально...Китайці і то кращі вже речі роблять...
П.С. збірка Лади тоже не ахті , а на рахунок Хюндая - не знаю...блін таке відчуття що руки з сраки ростуть..
Автобуси "Богдан" - куйня повна..я собі не можу уявити автобус за 35-40 т. у.о. в якого тріскає рама, або відвадюється срака...то просто не реально...Китайці і то кращі вже речі роблять...
П.С. збірка Лади тоже не ахті , а на рахунок Хюндая - не знаю...блін таке відчуття що руки з сраки ростуть..
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
Це аж ніяк не поможе їм краще продавати автобуси за 370000 ціна яких 250000(потолок)Oleh Nemchinov писав:На вчорашніх позачергових загальних зборах акціонерів ВАТ «ЛуАЗ» було прийнято рішення затвердити новий статут товариства. Згідно з новими положеннями статуту підприємство називатиметься Публічним Акціонерним Товариством «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» замість старого ВАТ ЛуАЗ. Про це повідомляють «Волинські новини».
andrew писав:Автобуси "Богдан" - куйня повна..я собі не можу уявити автобус за 35-40 т. у.о. в якого тріскає рама, або відвадюється срака...то просто не реально...Китайці і то кращі вже речі роблять..
На 200% з тобою не погоджуюсь!!! Нема поганих автобусів - є погані водії!!! В мене були унікали, які умудрялись в тиждень ламати по 3-4 ресори. Уяви собі як треба їздити!!! Так і рама довго не стягне!!! А китайці повне г... (по крайній мірі ті які на сьогоднішній день є у львові). Можливо через 5-10 років ми будемо з усмішкою згадувати ці бусіки і називати китайські автобуси "доступними неопланами", але наразі....
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Crush є водії каліки але Еталон кращий за Богдан :)
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
http://auto.mail.ru/article.html?id=31071«Вазовская» «десятка». Она вернулась!
В Россию возвращается вазовская… «десятка». Несколько лет назад на смену этой модели пришла Priora, но сегодня выяснилось, что скоро у нас появится возможность купить и старый автомобиль. Причем, «десятки» к нам придут из… Украины. По данным ИА «Автостат», украинская корпорация «Богдан» начинает продажу в России седанов Lada 110 и универсалов Lada 111, а также пикапов, построенных на основе «десятки».
Собираемые украинцами «десятки» будут стоить в России от 263 000 руб. Для сравнения, «АвтоВАЗ» продает Priora за 289 000 руб. Поэтому получается, что «богдановская» «десятка» будет конкурировать у нас в большей степени с Lada Kalina, которая стоит от 256490 руб.
Что касается пикапа, который получит название «Богдан-2310» Pickup, то цена этой модели составляет 275 000 руб.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
andrew, та ну Багдан кращий..
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
А якщо я каку назву цукорком, як думаєте, стане смачнішою?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей