П.С.САТ,ти десь за грушками на вербі заглядав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Denzzzil писав:Glibko і тобі фа-фа аварійкою....
прЮвет хлопаки ... ще здибав біля ВОГ Максимуса ... йому тоже фа-фа«ANDRON» писав:Фа-фа Глібку,на кінці 2,спочатку не поняв хто то сигналить,а потім відсигналив
він їхав між тобою і ДНК )))Glibko писав: ще здибав біля ВОГ Максимуса
я вже йому навіть не фа-факаю...результат нульовий«ANDRON» писав:П.С.САТ,ти десь за грушками на вербі заглядав
І тобі блим-блим аварійкою! Спочатку незрозумів, хто на такій модній машині!Жульєн писав:jetrosа помітив, проривався в Шевченківський гай
Vusiko, то був не я. Мій номер 2050.Vusiko писав:Фа-Фа weberу сьогодні коло 19.00 на Тролейбусній. Їхав за тобою
ти що пішов в дайців а він в злісних порушниківweber писав:протягом дня від сьогодні і на далі гг
Не дури мене. На тій машині був саме той номерweber писав:Vusiko, то був не я. Мій номер 2050.
Шкряби на тачці Антареса. він дозволив. каже буде дверьку малюватиpikach00 писав:Забув Фа-фа нашкрябати на тачці вебера
Він у внутрішньому дворіку зараза не паркується, ліньки обходитиVusiko писав:Шкряби на тачці Антареса. він дозволив. каже буде дверьку малюватиpikach00 писав:Забув Фа-фа нашкрябати на тачці вебера
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей