Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
БМВ М535і (е28) . Приймаю Поздоровлення)))
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ігорёк Вітаю, твоя мрія збулась.. Вистави сюда фотки..
І ше одне в мого баті колись таке чудо було, тіко срібне. мі за пів рок поміняли 3 муфті кардана - рве їх сучку мать, поки не віточили з танкової гуми .. Такшо важєй!!!
МОЇ ВІТАННЯ,,,
Не забутьв Пятницю я в Києві і ми всією бандою, Я, Ти, Макс, і Всі наші дєвкі їдем на вихідні в Одесу святкувати малого день варення
І ше одне в мого баті колись таке чудо було, тіко срібне. мі за пів рок поміняли 3 муфті кардана - рве їх сучку мать, поки не віточили з танкової гуми .. Такшо важєй!!!
МОЇ ВІТАННЯ,,,
Не забутьв Пятницю я в Києві і ми всією бандою, Я, Ти, Макс, і Всі наші дєвкі їдем на вихідні в Одесу святкувати малого день варення
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- ЯР-КИЙ
Саме так)
кавоварного поздравлять я вже заманався, саме так як слухати про його тарантайку))
машинка пуля
знач, кава порвав 535-ту в тюнингу 99 рогу 5-ку..
октавию 240 сил
2.8 тройку.
+ в кави дуже непристойна гума)) я думаю за пив секунды десь залишив у буксах..
_-а море море мореее моррее мореее де...)))де де дде...
кавоварного поздравлять я вже заманався, саме так як слухати про його тарантайку))
машинка пуля
знач, кава порвав 535-ту в тюнингу 99 рогу 5-ку..
октавию 240 сил
2.8 тройку.
- GORGAN
Зараз таких авто як в Каварного вже не роблять.ЯР-КИЙ писав:знач, кава порвав 535-ту в тюнингу 99 рогу 5-ку..
октавию 240 сил
2.8 тройку.

21 рік машинці, і всіх порвавнах! Класика рулить.
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
мало того порвав як малих дітей БМВ ЗНОВ РУЛИТЬ !!!GORGAN писав:21 рік машинці, і всіх порвавнах! Класика рулить.
Але бюля потім мене порвала на 5 корпусів суба 400 сил....
Andre - Я тоже хочу футболку С4убару Кілл!!!
Ось декілька фоток з чайки)))
То я з е39 535 2000 року ...

то я з еще одною 535-ю тоже ... (фоткали з 535-ї) мене тримають бо сі котить

Фотки соєї машинки зроблю як потоную і помию)))
Але машинка бомба мої бемевісти кажуть шо такої ніде не бачили ...
- PYY
Дешо нарив про цю беху,218 коняк,5500 оборотів,де ти читав про 6500 ?Максималка 230,розгін до 100 за 7.2,12 клапанів,6 циліндрів!Може то не та характеристика ? 1985-1988 року,5 модель M535i.
Нерозумію як вона може бути краща за М5 E34,якщо в М5 3.8і ,24 клапана,340 коняк,6 ступінчата коробка,6900 крутящий момент,максималка обмежена в 250,розгін до 100 за 5.9 с ?
Так чим то М535і краще ? Смішно читати шо то 20 раічне БМВ,краще за М5,М3 і т.д. ГІРШЕ,РАЗ ТАК В 10,взагалі нема з чим рівняти
Нерозумію як вона може бути краща за М5 E34,якщо в М5 3.8і ,24 клапана,340 коняк,6 ступінчата коробка,6900 крутящий момент,максималка обмежена в 250,розгін до 100 за 5.9 с ?
Так чим то М535і краще ? Смішно читати шо то 20 раічне БМВ,краще за М5,М3 і т.д. ГІРШЕ,РАЗ ТАК В 10,взагалі нема з чим рівняти
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
PYY
Давай я тобі обясню...
Ця машина признана одною із кращих .. то не я писав то вирізка з Германського журналу ... Читай першій пост. ... По тому як ВОНА РУЛИТЬСЯ тобто їде не тіко прямо від 0-до100 а ше входить в повороти і тд. і тп.
Учи мать часть ...
Якщо в тебе показник унікальності машини це розгін від 0 до 100 то купи собі девятку попрацюй над нею болгаркою... і вона тоже поїде за 6 сек ... але я думаю вона не стане кращою ніж М5 чи м3 чи моя м535і.
Ше раз для всіх ... Таких машин МАЛо !!! це Класика Колекційна ... понятно шо вона не феррарі ... але ж все таки ..
Приємно на корчику якому 21 рік обїжати бехи 2000 року які коштують 25 кусків... при чому обїжати з комфортом...
Я брав цю машину для СЕБЕ
а не для гонок ...
Ну може з часом ))) вона і буде їздити скорше але то з часом...
Бамбук !!! 6900 Ньютон?? гиг... коли вставляешь копірайт хочаб дивись шо там написано ... ))) у М5 е34 крутящий 340 Ньютон при 6900 обертів!!
Зи в мене 310 ньютоників )))
Давай я тобі обясню...
Ця машина признана одною із кращих .. то не я писав то вирізка з Германського журналу ... Читай першій пост. ... По тому як ВОНА РУЛИТЬСЯ тобто їде не тіко прямо від 0-до100 а ше входить в повороти і тд. і тп.
Учи мать часть ...
Якщо в тебе показник унікальності машини це розгін від 0 до 100 то купи собі девятку попрацюй над нею болгаркою... і вона тоже поїде за 6 сек ... але я думаю вона не стане кращою ніж М5 чи м3 чи моя м535і.
Ше раз для всіх ... Таких машин МАЛо !!! це Класика Колекційна ... понятно шо вона не феррарі ... але ж все таки ..
Приємно на корчику якому 21 рік обїжати бехи 2000 року які коштують 25 кусків... при чому обїжати з комфортом...
Я брав цю машину для СЕБЕ
Ну може з часом ))) вона і буде їздити скорше але то з часом...
PYY писав:6900 крутящий момент
Зи в мене 310 ньютоників )))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей