Я збираюся в неділю зганяти туди-назад... Де треба бути обережним?
Буду вдячний за інфо.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Впринципі 140-170 реально їхатиFelix писав:дорога в парядкє - може завтра тоже там похірачу 150-170 дєта
Ну да, але в інших місцях спокійно можна їхати більше 150 на власній машині. По бетонці до 180 розганяюсьtarayk писав:Найгірший відрізок в після знаку "Яворів" (тамякийсь мостик) і ЯМА там ПО-КОЛІНА (в яку я залетів на швидкості 80).
Пару раз пробував і нічо не відлетіло,сам не злетів.pikach00 писав:По бетонці до 180
Шо не віриться?Якби не їхав то б не писавBOXER писав:ти на ВАЗі 180 їхав?
для того щоб знати чи дійсно після чіпування ліпше їде.Ну і шоб надалі знати шо ця машина можеBOXER писав:наскільки це потрібно
Елементарно!pikach00 писав:Ну да, але в інших місцях спокійно можна їхати більше 150 на власній машині. По бетонці до 180 розганяюсь
Ой не знаю чи на нашій дорозі можна почувати себе в безпеці. Тим паче на Ваз-і. Я б не ризикував... А спідометр нормально крутить, а то у Ваз-ів на них грішать...Петро писав:ПРинаймі коли їхав то машина трималась дороги(не було відчуття шо вилечу з неї)Їхав сам,
Вона ж то зроблена за часів Сірки,якби не було важкої техніки то не було б дороги такої.Nick_ писав:А взагалі тій бетонці уже понад 30 років - раз зробили і забули!
То так шоб потім на нас,автомобілістах,відмити собі ті гроші шо вклали в дорогуNick_ писав:Є один цікавий момент, що з чиєїсь подачі з кожним роком все довшою і довшою стає суцільна розмітка на всьому відрізку дороги
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей