кіко яб під тюнінг взяв якщо недуже дорожчеYaRan писав:Може Запорожців(№4) ще кому тре?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кіко яб під тюнінг взяв якщо недуже дорожчеYaRan писав:Може Запорожців(№4) ще кому тре?
яким чином їх тюнити ???Pioneer писав:кіко яб під тюнінг взяв якщо недуже дорожче
от як візьму то щось придумаю, діски інакші посадка колір тоніровка щось придумаю, я з дитинства юний мацстер - ламайстерVeRMyT писав:яким чином їх тюнити ???Pioneer писав:кіко яб під тюнінг взяв якщо недуже дорожче
бахнули в кіоски? тобто завтра можна шукати у продажу?YaRan писав:Прошу - всім хто Мені дякував :)
Сьогодні бахнули партію Волг 21, має хватити всім, але не зівайте
Я вчора бачив в ТЦ Скриня штук 7, якраз під закриттяThug писав:бахнули в кіоски? тобто завтра можна шукати у продажу?
Знаєш де дешевше? пропонуй, сам візьму.TARAS1 писав:да ото ціни пішли
Так, якщо хочеш мати в оригіналі. З того листка вийде обклеїти декілька машинок різної тематики.CAT писав:YaRan, то треба шеодну машинку купляти під обклейку)
Ти напевно такі модельки хочеш :)PayaJInuk писав:Краще продавали б зразу модельки в різних виглядах...
я маю на увазі що виробники вже такі ціни заганяютьYaRan писав:Знаєш де дешевше? пропонуй, сам візьму.
YaRan писав:Ти напевно такі модельки хочеш
YaRan писав:Для тих хто своїми ручками хоче щось зробити зі своїми модельками - можна запропонувати декалі
Ось для №7, 21И Волги, як приклад, існують і інші.
Орієнтовна ціна 40грн, під замовлення - через ПП.
Придивися добреThug писав:Тылльки западло - де легендарний номерний знак "28-70 ого"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей