А ти бачив його? "Охоронець для дочки" хороший фільм

Вчора згадав за одне файне старе кінушко і подивився - Леон кіллер .
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так, якщо не звертати увагу на різні там дрібнички і "американізми" (наприклад, поганий хлопець втікає по нічні трасі від машини, яка має його задавити, і "в ужасі" біжить прямо по дорозі, хоча по обочинах пусто, а "занижений американець" Крістіна, там і пів метра би не проїхавПрелюдія Щастя писав:мм.. зацыкавило, якщо одна з найкращих його екранызацый.. качаю
то для ефекності)))Speedo писав:Так, якщо не звертати увагу на різні там дрібнички і "американізми" (наприклад, поганий хлопець втікає по нічні трасі від машини, яка має його задавити, і "в ужасі" біжить прямо по дорозі, хоча по обочинах пусто, а "занижений американець" Крістіна, там і пів метра би не проїхав )
\Прелюдія Щастя писав:екранызацый.. качаю
) скачала.. от здам в суботу екзамен і обов"язково подивлюсь...Speedo писав:\Прелюдія Щастя писав:екранызацый.. качаю
Качай і обов"язково подивися. Досить близький до книги фільм, думаю мав би сподобатися
Corleone писав:Подивився "Піпєц" - приперло мене
а воно так і називається? бо мені видає тільки "Hard Ride to Hell" - ужаси і не від ТарантіноLiuskywalker писав:"hell ride" Тарантіно , але в буквальному перекладі або оригіналі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей