Фотки з каментами

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я думаю, це олімпійці-біатлоністи тренуються, коли снігу немаweber писав:Один з місцевих засобів пересування )))
от вам і хвалені "європейські зарплати"weber писав:15 грн за літру.
як на мене то Bentleyweber писав: Brabus
Їздив на вихідні потусуватись. Там знайомий, то мав де жити.BOXER писав:А шо там робив? Чому без машини?
Хмм.. не знаю...Breaker писав:як на мене то Bentley
ех, мєчтаweber писав:Corvette
Бентлі, Бентліweber писав:Хмм.. не знаю...
за такі гроші нічого іншого і не треба брати)))weber писав:Зате, нічого не треба давати, мати просто права і кредитку.
+1 правду говориш брат !BOXER писав:Бентлі, Бентлі Брабус - то просто тюнінг-ательє.
я тоже майже, тільки з 10 разів в Польщі...Apokalipsis писав:я ще ніразу не був за кордоном((((
дуже часто на вулицях Львова можна побачити:Fobos писав:Машини не вразили
і стареньки Chevrolet ! :)weber писав:Хз що за машин, але прикольний. В дитинстві мав таку модельку
Ти не умнічай, а зайди в тему "Цікаві авто на вулицях Львова" і корвет там був, а тойота пріус це взагалі, щось надзвичайне. у мене у сестри в дворику на науковій стоїть вже пару років, ехх не таксі правда.KELEVRA писав:дуже часто на вулицях Львова можна побачити:Corvette, Toyota Prius "TAXI"
Поїзд Львів-Катовіце / Автобув Катовіце-Аеропорт Катовіце / літак в Стокгольм Скавста аеропорт / автобус в Стокгольм.BOXER писав:Якшо не секрет - чим добирався і скільки винесла дорога? Хочу знати, скільки я мав би витратити на це
По фотозвіті так, а в реальності я постійно коментував аудіFobos писав:Машини не вразили, майже всі представлені є у Львові, вразила чистота на вулицях і акуратність.
чарівноweber писав:1700 грн. на всьо про всьо на добирання. З них поїзд 860 і літак 502 грн. (все в дві сторони)
То ти не умнічай ! Людина тут написала про поїздку і виклала, гарні фотки, а ти тут про тему різних авто на вул. Львова травиш !Fobos писав:Ти не умнічай, а зайди в тему "Цікаві авто на вулицях Львова" і корвет там був, а тойота пріус це взагалі, щось надзвичайне. у мене у сестри в дворику на науковій стоїть вже пару років, ехх не таксі правда.
То нова п*ятьорка.BOXER писав:до речі, шо це за нова беха 550?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей