Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Озеро Синевір
- prizrak_design
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хто їздив туди машиною, роскажіть як, шо і почому? Збираємся на вихідні махнути туди, дорогу знаєм а там шо і як "без руля" :driving: Може хтось був, підкажіть...
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Там не був. Але можу порадити взяти з собою документи хоч якісь (пасажирам теж).
Бо я недавно їздив на водопад Шипіт, так в Нижніх Воротах (Закарпатська область) на посту ДАІ якісь пограничники провіряли документи. Прийшлося розмовляти хвилин 10 і доводити що ми не нелегали
Наскільки я чув в тому озері купатися заборонено (офіційно). Хоча можу поимлятися.
Бо я недавно їздив на водопад Шипіт, так в Нижніх Воротах (Закарпатська область) на посту ДАІ якісь пограничники провіряли документи. Прийшлося розмовляти хвилин 10 і доводити що ми не нелегали

Наскільки я чув в тому озері купатися заборонено (офіційно). Хоча можу поимлятися.
- Денис
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Був там рік тому.В Воловці перед постом повертаєш на ліво,а там по вказівникам.Останні 20км будуть найтяжчі,бо асвальту там немає,але іхати можна.На рахунок де зупинитися,то це для Карпат не проблема,є приватні готелі та пансіонати,та й місцеві раді бачити гостей.На самому озері так само є турбаза,але за завищенними цінами.Природа там супер.Може я ще надумаю туда з вами поіхати,то напишу.
- prizrak_design
- Контактна інформація:
- prizrak_design
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей