Я переказав все дослівно...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я з маслом і фільтрами десь так вкладусяStiven писав:вийшло біля 200 грн.Мав своє масло Mobil і фільтри.
нічого собі заміна ..Stiven писав:вийшло біля 200 грн
Stiven писав:Замінював масло в Фабії на Буйка місяць тому вийшло біля 200 грн.Мав своє масло Mobil і фільтри.
А що на Буйка оф. СТО по Шкодах ?Vusiko писав:Нехай заїде на Буйка на Галантавто. Це оф СТО.
Міняв масло на Лікви-Моли що на Городоцькій біля Мотозаводу, то вийшло порядка 260 грн з їхнім маслом і фільтром, незнаю як можна було за роботу дати 200 грн))Stiven писав:Замінював масло в Фабії на Буйка місяць тому вийшло біля 200 грн.Мав своє масло Mobil і фільтри.
Прікінь!Base-T писав:А що на Буйка оф. СТО по Шкодах ?Vusiko писав:Нехай заїде на Буйка на Галантавто. Це оф СТО.
По перше чому мінералка...хто таке порадив...там що вже двигун іде спати. Якщо машина не гарантійна то міняти можеш сам...нічого там мудрого немає . Відкрутив знизу ...зляв.... закрутив. Поміняв фільтр. Відкрутив зверху заляв...замірав щуп... закрутив. Не вмієш сам ...в любому гаражі за 30-40 грн поміняють. Нема чого пертися на СТО там тільки гроші качають.mister_X писав:Народ, знайомий хоче замінити масло в машині. Просив запитатися, де можна купити його дешевше (Шел мінералка)... + на який сервіс звернутися (оскільки каже, що там є якась мулька в бортовому комп'ютері...)
Я переказав все дослівно...Будемо вдячні за пораду
+1 ! Я заливаю в свою фабу 1,4 - 10w40 переважно, ніяких мінералок..kym писав:По перше чому мінералка...хто таке порадив...там що вже двигун іде спати. Якщо машина не гарантійна то міняти можеш сам...нічого там мудрого немає . Відкрутив знизу ...зляв.... закрутив. Поміняв фільтр. Відкрутив зверху заляв...замірав щуп... закрутив. Не вмієш сам ...в любому гаражі за 30-40 грн поміняють. Нема чого пертися на СТО там тільки гроші качають.mister_X писав:Народ, знайомий хоче замінити масло в машині. Просив запитатися, де можна купити його дешевше (Шел мінералка)... + на який сервіс звернутися (оскільки каже, що там є якась мулька в бортовому комп'ютері...)
Я переказав все дослівно...Будемо вдячні за пораду
santosxxx писав:Шкода Фабія 1.2 2007 р.в.
загальний пробіг 15 тис.км.
І я от того не розумію)),Apokalipsis писав:а чо в фабію мінералку лити?
теж не шарю .. і хто тільки таке робитьBase-T писав:І я от того не розумію)),
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей