Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТТК(Тернопільський Тюнінг клуб)
- prizrak_design
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Myltik
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Ну що шановні Львівські колеги
ЧЕКАЄМ ВІТАНЬ.....
вже була перша зустріч...як би не prizrak_design ....прошу... http://ternopil-tuning.megabb.com/viewtopic.forum?t=65 (сайт ше трошки недороблений скоро переїжаєм на tuning.te.ua :twisted: )..
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Myltik
Я звичайно вибачаюся, але отак робити негарно, не спитавшись дозволу в автора (GZero) і не поставивши ссилку:
http://tuning.te.ua/forum/viewtopic.php?t=73
Я звичайно вибачаюся, але отак робити негарно, не спитавшись дозволу в автора (GZero) і не поставивши ссилку:
http://tuning.te.ua/forum/viewtopic.php?t=73
- Myltik
- Контактна інформація:
Ну шо ви починаєте.....ну ж треба якось було зробити.....в всьому винен я...A1 писав:вчора гуляв по форуму, багато знайомих тем найшов

А і скажіть вашому ЧЛЕНУ КЛУБУ під ніком Boxer скільки ваш ЛТК існує......якщо мені память не ізміняє в жовтні буде 5-ть вірно?!?бо памятаю точно на 4-рьох був......
- Myltik
- Контактна інформація:
А то ти написав....я розумію,що амбіції,але треба було хоч представитись.....GZero писав:.....хто це?!?і що він хоче?!?". Хто дозволив хамити до мене? Забороняю публікацію на вашому форумі моїх матеріалів без моєї згоди, сподіваюсь я зрозуміло пояснив?
А за твій матеріал.....ПРОБАЧ....я зараз обще зітру його......ВСЬО СТЕР.....
Так правда.....я хочу організувати....обовязково закину....A1 писав:а скільки у вас учасників? читав, що хочете челендж проводити, закинете звіт потмі, цікаво які конкурсу будуть
Чесно скажучи незнаю як це робити.....можливо ти поправ....A1 писав:переіменуй тему на ТТК, це вже як модер тобі кажу
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Myltik
Чого мені заздрити, взяли всі мої повідомлення повитирали, херню всяку пишуть, тема дзеркала, а там походу пиво на вечір обговорюють (образно говоря), поставив прямоток і машина ураган, таке враження малі діти херньою страдають. Myltik Я нікого обсирати не збираюсь, Я реально розказую що побачив. [цензура], треба ж таке ляпнути, кожна нормальна вісімка розганяється до 100 за 10 сек. Там коней вижати більше 130 треба, щоб їхала, а в них кожна так їздить.
Може курити пацани??? :lol:
Так що склалась така думка
Вашому презіку прівет
Чого мені заздрити, взяли всі мої повідомлення повитирали, херню всяку пишуть, тема дзеркала, а там походу пиво на вечір обговорюють (образно говоря), поставив прямоток і машина ураган, таке враження малі діти херньою страдають. Myltik Я нікого обсирати не збираюсь, Я реально розказую що побачив. [цензура], треба ж таке ляпнути, кожна нормальна вісімка розганяється до 100 за 10 сек. Там коней вижати більше 130 треба, щоб їхала, а в них кожна так їздить.
Може курити пацани??? :lol:
Так що склалась така думка
Вашому презіку прівет
Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей