Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Боюсь що вже немає на чьомуbodensky писав:МОТОР 1.5 ПОМОЖІТЬ ДУЖЕ СРОЧНО ТРЕБА ЇХАТИ
нашо ? думаю хватить просто голову "відкапіталити" а не весь двигун.sergey писав:Ставай на капіталку
+1vovka писав:голову знімати треба полюбому
знімай головку блока циліндрів, піпец клапанамbodensky писав:ЦИЛІНДРІ КОМПРЕСІЯ -0
не вийде срочно поїхатиbodensky писав:ПОМОЖІТЬ ДУЖЕ СРОЧНО ТРЕБА ЇХАТИ
ну то якщо погнуло а необламало тарілки клапанів. Полюбому треба знімати головку а там вже буде видно що робити даліvovka писав: думаю хватить просто голову "відкапіталити" а не весь двигун.
навіть на форумі ланос клубу нема твердої відповіді.. як кому - віві рвануло ремінь то не погнуло;)Denzzzil писав:аа що на ланосах 1,5 гне клопи?
як думаєш що означає Хоча куй знає мотор полюбому треба вскриватиbodensky писав:В ПЕРШОМУ ЦИЛІНДРІ КОМПРЕСІЯ -0
Ещё не известно что с поршнями.vovka писав:думаю хватить просто голову "відкапіталити" а не весь двигун.
от ти справжній "українець" от щоб подумати спершу а потім писати.....не ракламую я зовсім пишу що бачив ....... і на думці такого не булоandrew писав:niko1006 ось тепер почитай як ти написав пост.. виходить що ти рекламуєш того спеціаліста в якого був коли рванув ремінь.. точно хороший спец..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей