Теоретично потрібно на суботній ранок...
З мене пивко

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я не можу, бо тачка -не моя і стоїть на топольній.slim_painter писав:до нігера під"їдь. я в нього мірявся)))
А чому? Це делікатна штука, яку можна дуже легко поламатиVusiko писав:був тут один, який позичити хотів. Не позичили йому
Думаю вища, ніж до капіталкиmister_X писав:До речі, якщо двигун пройшов капіталку, то яка мала б бути компресія?
юмарістVusiko писав:Думаю вища, ніж до капіталки
Якщо не помиляюся, то 1,2Liuskywalker писав:яке дригло ?
Якщо повна капіталка, то зразу компресія може бути трохи різна у всіх циліндрах. Після обкатки покази в циліндрах мали б майже вирівнятись на одне значення. Розбіжність в показах між цилінрами має не перевищувати 0,5 кг/см2(в ідеалі 0,25) Якщо так не станеться - неправильна була капіталка, або обкатка. В нормально відкапіталених і обкатаних двигунах покази мають бути 12-14,5кг/см2 (на теплому двигуні при повнісю відкритому дросселі і викручених всіх свічках). Далі чим менші покази тим гірше. Покази які рівні 0,8 і менше на кожному циліндрі - це повторна капіталка мотора.mister_X писав:До речі, якщо двигун пройшов капіталку, то яка в середньому мала б бути компресія?
той компресометр вже помоєму помер.slim_painter писав:до нігера під"їдь. я в нього мірявся)))
залежить що за двигун. распредвал стандартний ? степінь сжатія яка ?mister_X писав:До речі, якщо двигун пройшов капіталку, то яка в середньому мала б бути компресія?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість