Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заряд акумулятора ВАЗ 21093
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт...
все почалось з того шо поміняв монтажний блок (блок з запобіжниками) в мене був карбюраторний старого взірця під старі запобіжники, поставив теж карбюраторний старого взірця але під нові запобіжники, тепер при заводці зна низьких оборотах загоряється лампочка заряду акумулятора, шоб вона погасла треба раз-два газнути, і ше замітив шо стрілка датчика заряду акумулятора більше в ліво хилиться навіть якшо все вимкнене включаю фари, галогени і пічку заходить на червону полілку (вліво, в сторону розряду)в чому проблема???
П.С. на старому блоці теж стрілка датчика була майже посередині (деколи більше вліво) де шукати причину в генераторі? але якшо заміряти напругу на клемах то заряд ніби йде 12в на холостих і 13-13,5 якшо газнути, без акумулятора машина не глохне (значить генератор працює)...
все почалось з того шо поміняв монтажний блок (блок з запобіжниками) в мене був карбюраторний старого взірця під старі запобіжники, поставив теж карбюраторний старого взірця але під нові запобіжники, тепер при заводці зна низьких оборотах загоряється лампочка заряду акумулятора, шоб вона погасла треба раз-два газнути, і ше замітив шо стрілка датчика заряду акумулятора більше в ліво хилиться навіть якшо все вимкнене включаю фари, галогени і пічку заходить на червону полілку (вліво, в сторону розряду)в чому проблема???
П.С. на старому блоці теж стрілка датчика була майже посередині (деколи більше вліво) де шукати причину в генераторі? але якшо заміряти напругу на клемах то заряд ніби йде 12в на холостих і 13-13,5 якшо газнути, без акумулятора машина не глохне (значить генератор працює)...
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Заряд акумулятора ВАЗ 21093
Реле зарядки живое ?Старого или нового образца ?Если старого глянь на соединения от щёток до самого реле там лапки одгинаються их всего лишь подогнуть нуна.
З повагою Black.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
а без акума робота двигуна з БСЗ "чревата" вильотом комутатора :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- maisteroleg
- Ім'я:Олег
Конкретный пример-У меня по домом два деятеля на Джетте сняли сняли клемму и газанули. Результат: вылетели датчик Холла, коммутатор, ЭБУ, блок АБС. Посчитайте, во сколько ребята попали, учитывая, что машина была не ЛЬвовская и они на такси летали по шротам и подумайте перед тем, как снимать клемму при работающем двигателе! Ребята точно уже не будут!
- haker-ok
- Контактна інформація:
стоп, стоп а тепер конкретніше шо за реле зарядки, де воно взагалі стоїть і шо саме старого чи нового взірця?Black писав:Реле зарядки живое ?Старого или нового образца ?
- Black
если речь идёт об єтом авто тоhaker-ok писав:ВАЗ 21093
В генераторе на шурупах прикручена туда провода подходят не ошибёшься.haker-ok писав:де воно взагалі стоїть
Принцып работы один и тот же а геометрически они разные.haker-ok писав:шо саме старого чи нового взірця?
З повагою Black.
- haker-ok
- Контактна інформація:
вчора був в майстра, сказав шо діоди в генераторі норм, є якесь збудження може реле зарядки (шоколадка)але генератор не російський, на чеський подібний, невідомо чи підбере релле...
- Black
Какая разница кроме страны производителя ?Разве там больше чем 2 варианта ?haker-ok писав:генератор не російський, на чеський подібний
А это как ?haker-ok писав:невідомо чи підбере релле
З повагою Black.
- qamaster
- Ім'я:Степан
Black писав:haker-ok написав:
невідомо чи підбере релле
А это как ?
а от так, купуючи реле зарядки треба брати відразу кілька штук і пробувати яке підійде, решту потім назад повернути, продавці вже звикли, такі реле виготовляють, що у кожного свої характеристики. я мав 2107 то мені пощастило з третього разу підібрати той що треба.
-
- Ім'я:Андрій ...
- Контактна інформація:
haker-ok, 12-на холостом 13.5 если газнуть ,ето очень мало. Смотри реле. 

- haker-ok
- Контактна інформація:
а якшо я зніму своє реле то є шанс взяти за першим разом те шо треба? чи все рівно з першого разу не вгадаєш?qamaster писав:Black писав:haker-ok написав:
невідомо чи підбере релле
А это как ?
а от так, купуючи реле зарядки треба брати відразу кілька штук і пробувати яке підійде, решту потім назад повернути, продавці вже звикли, такі реле виготовляють, що у кожного свої характеристики. я мав 2107 то мені пощастило з третього разу підібрати той що треба.
- Black
я не снимая взял то что нужно с первого раза :)haker-ok писав:а якшо я зніму своє реле то є шанс взяти за першим разом те шо треба
З повагою Black.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
я тоже ))Black писав:я не снимая взял то что нужно с первого раза
доречі на днях проводив досліди з комутаторами. завалявся якийсь львівприлад (грівся він страшно) )) так от з ним зарядка була 13.6 на ХХ і якшо газувати не мінялася. поставив VTN вінницький - відразу стало 14.0 при їзді.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей