Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Порадьте: Ланос чи Лада?
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
pikach00, адназначна 

Sad, but true.
- qamaster
- Ім'я:Степан
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Порадьте: Ланос чи Лада?
Коли вже рішення про купівлю нового ланоса в кредит було практично прийняте, під руку підвернулось Рено Симбол 2006 року в чудовому стані і за розумні гроші. Здорогвий глузд не дозволив піти шляхом нераціональних витрат повязаних з кредитом. Саме це рено я в результаті і придбав.
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
qamaster вітаю з покупкою :) Ні жезла, ні гвіздка :) . У французькому полку прибуло
Опиши що там в середині, який мотор і т.п.

Опиши що там в середині, який мотор і т.п.
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- qamaster
Коба, дякую :) Під капотом 1.4, 8 клапанів, понад базовою комплектацією склопідйомники, електродзеркала, подушка безпеки, кондиціонер, мікроліфт водійського сидіння.
-
- Ім'я:Андрій ...
- Контактна інформація:
qamaster, то вже треба переіменувати тему 

- hrdrive
- Контактна інформація:
о це дуже добреqamaster писав: Здорогвий глузд не дозволив піти шляхом нераціональних витрат повязаних з кредитом.

вдалий вибір і кошти витрачені раціонально. Вітаю

INTE®©ULLE®™
- qamaster
дякую! направду дуже радий що підвернувся такий варіант, бо думка про ланос не надто гріла душу :) якби не рено, то був би ланос в базовій комплектації :)hrdrive писав:о це дуже добреqamaster писав: Здорогвий глузд не дозволив піти шляхом нераціональних витрат повязаних з кредитом.![]()
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ти взагалі афігєл? якє рено???qamaster писав:дякую! направду дуже радий що підвернувся такий варіант, бо думка про ланос не надто гріла душу :) якби не рено, то був би ланос в базовій комплектації :)hrdrive писав:о це дуже добреqamaster писав: Здорогвий глузд не дозволив піти шляхом нераціональних витрат повязаних з кредитом.![]()

нада було брати БМВ

- qamaster
Felix писав:ти взагалі афігєл? якє рено???де ти будеш запчасті брати? де шроти знайдеш?
![]()
![]()
ти хоч знаєш скільки на французів запчаті коштують???
нада було брати БМВвоно з часом тільки даражає
![]()

- Breaker
Вітаю!!!!! Хороший вибір. Краща за ланос і ладу. І запчастини дійсно дорожчі.qamaster писав:Симбол 2006 року в чудовому стані і за розумні гроші
п.с. мене візуально вона не пре

- BOXER
ну добре, шо не старого француза, бо старі французи - тільки коньяки хороші
вітаю з покупкою! вдалий вибір і хороший варіант! черговий раз переконуюсь, шо краще брати 2-3-річну машину, але кращу і з кращою комплектацією, ніж нову, але гіршу по всіх параметрах!
то седан чи хетч?

вітаю з покупкою! вдалий вибір і хороший варіант! черговий раз переконуюсь, шо краще брати 2-3-річну машину, але кращу і з кращою комплектацією, ніж нову, але гіршу по всіх параметрах!

Sad, but true.
- hrdrive
- Контактна інформація:
седанBOXER писав:то седан чи хетч?

гониш собіFelix писав:ти взагалі афігєл? якє рено???де ти будеш запчасті брати? де шроти знайдеш?
![]()
![]()
ти хоч знаєш скільки на французів запчаті коштують??

INTE®©ULLE®™
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
qamaster, Хороше тачке,головне що майже нове,попа мене не пре але гарні диски там рішають любі питання,побачимо як покаже себе,ні гвоздя ні жезла 

количество слов не определяет качество речи...
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
uote]qamaster писав:Коли вже рішення про купівлю нового ланоса в кредит було практично прийняте, під руку підвернулось Рено Симбол 2006 року в чудовому стані і за розумні гроші. Здорогвий глузд не дозволив піти шляхом нераціональних витрат повязаних з кредитом. Саме це рено я в результаті і придбав.
[/qqamaster писав:Коба, дякую Під капотом 1.4, 8 клапанів, понад базовою комплектацією склопідйомники, електродзеркала, подушка безпеки, кондиціонер, мікроліфт водійського сидіння.
Можеш уточнити яку то розумну ціну ти заплатив за такий свіжак з такою камплєктухою? якщо не секрет... просто цікаво:-)
чи то була практично ринкова ціна чи тобі хтось зі знайомив по каріфанству нармально опустив ціну?
- qamaster
http://auto.ria.ua/auto_renault_2812940.html ось вона, ще 200 уо зторгував, по каталогу оцінщика таке авто вартує 8000 уо, тобто ціна ринковаFelix писав:Можеш уточнити яку то розумну ціну ти заплатив за такий свіжак з такою камплєктухою? якщо не секрет... просто цікаво:-)
чи то була практично ринкова ціна чи тобі хтось зі знайомив по каріфанству нармально опустив ціну?
- qamaster
Vitalik-first писав:qamaster, Хороше тачке,головне що майже нове,попа мене не пре але гарні диски там рішають любі питання,побачимо як покаже себе,ні гвоздя ні жезла
авто купувалось для сім'ї, тому дизайн не визначав вибір, у всякому разі дорестайловий симбол страшніший
- iwanes
- Ім'я:Іван
- Контактна інформація:
Re: Порадьте: Ланос чи Лада си ще шось...?
шо некажіть а класна машинка та рено! майже теж що і Рено Кенґу :) і обслужити можна самому в гаражі і запчасті ну хібашо чуть дорожче за той ланос/Шевроле Авео...
А шарові таки дорогуваті, і як жаба давить то можна заказати шарові + рульові наконечники "регулюовані" яких може навіть вистарчить на років так 8-10
....
І дуже дообре що невзяв пустий ланос :)... а клема таки впалоа і попала на чуть б/в зате нормальну/сучасну машину...
(3-ри кнопки - бібікалки то таки сила...
)
А шарові таки дорогуваті, і як жаба давить то можна заказати шарові + рульові наконечники "регулюовані" яких може навіть вистарчить на років так 8-10

І дуже дообре що невзяв пустий ланос :)... а клема таки впалоа і попала на чуть б/в зате нормальну/сучасну машину...

Якщо у вас телефон НОВКІА --> то це кінець вашого тюнінґу...
Тоді чого ви тут tuning.lviv.ua?
Тоді чого ви тут tuning.lviv.ua?
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
за 7700 то фактично нова тачка та ше й в такій комплектусі... і хоч рено то не БМВqamaster писав:http://auto.ria.ua/auto_renault_2812940.html ось вона, ще 200 уо зторгував, по каталогу оцінщика таке авто вартує 8000 уо, тобто ціна ринковаFelix писав:Можеш уточнити яку то розумну ціну ти заплатив за такий свіжак з такою камплєктухою? якщо не секрет... просто цікаво:-)

Вітаю

ПиСи: коли дивишся на якийсь ланос аналогічного року і пробігу тіпа с молдінгами [цензура] і коли його цінять в васьмйорку зєлєні, і порівнюш з тим симболом, тоді поневолі починаєш переосмислювати смисл жизні

ПиПиСи: а якшо порівняти шо в середньому це рено в міському режимі економніше десь на 1-1,5 літра на 100 км від ланоса, то про шо ще сперечатися...
- BOXER
цілком згідний. ніхто і не каже, шо Ланос має тут якісь перевагиFelix писав:ПиСи: коли дивишся на якийсь ланос аналогічного року і пробігу тіпа с молдінгами [цензура] і коли його цінять в васьмйорку зєлєні, і порівнюш з тим симболом, тоді поневолі починаєш переосмислювати смисл жизні
ПиПиСи: а якшо порівняти шо в середньому це рено в міському режимі економніше десь на 1-1,5 літра на 100 км від ланоса, то про шо ще сперечатися...

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей