P.S. Доречі машина ще на гарантії, цікаво чи буде гімор потім? Дзвонив на рідний "радар-сервіс" то сказали аж в п'ятницю, а час є сьогодні :)
Наперед дякую

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їдь на Радар роблять не поганоBurzBX писав:Дзвонив на рідний "радар-сервіс" то сказали аж в п'ятницю, а час є сьогодні :)
Та ладно, Лєна у них там хорошаBurzBX писав:і менеджери там хамуваті трохи
+1pikach00 писав:Та ладно, Лєна у них там хороша
Шо є то є, просто на них не потрібно звертати увагу...BurzBX писав:ше і менеджери там хамуваті трохи, я вроді як гроші в них збираюсь потратити а вони якось на то не сильно зважають.
Мені тонували 3-3.5 години то нормально!BurzBX писав:Opelevod, я також чув що непогано але мало того шо довго, то ше і менеджери там хамуваті трохи, я вроді як гроші в них збираюсь потратити а вони якось на то не сильно зважають.
Ясно.Vexler писав:BurzBX, якщо вирішив тонувати, то їдь тільки до Андрія! Спєц!
А сам передумав тонувати, бо добре подумавши для свого гольфа знайшлось більше мінусів ніж плюсів в тій тоновці і до стилю автівки не канає. Мені хіба що є потреба зробити на лобовому полоску проти сонця, а повністю не бачу необхідності.
в мене та сама трабла... а чекати не хочеться.. є варіантів багато.. в темі про мого коня є декілька телефонів!BurzBX писав:Дзвонив я до нього, зараз він не у Львові, буде аж після 28 числа..
О, він у мене також є в адрес-буці. Толковий чувагVexler писав:067 7137837 Андрій Сокільники
дякую, почитаю :)BurGiK писав:в мене та сама трабла... а чекати не хочеться.. є варіантів багато.. в темі про мого коня є декілька телефонів!
Я так поняв ціна на радарі=ціна на анні,pikach00 писав:BurzBX, заїдь може ще на Анну? Чи там дорого?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей