а особливо Легкосплавные диски, шины 205/45 R16
але 1.8, 20V і 150/180 к.с. було би цікавіше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це ще старі двигуни...шкода що з стільки літрів так мало к.с....Nadusha писав:об"єм двигуна 2.0, 115 кін. сил.
BOXER писав:але 1.8, 20V і 150/180 к.с.
не було ознайомлення ніякого.. якщо чесно, для мене це було несподіванкою, що ознайомлення немає, на ВСІХ етапах завжди воно було... у кожному місті Харків, Київ, Чернігів, Алушта і т.д., яке проходило під СОК.. я просто не розумію, як можно їхати на результат не написавши стенограму.. ти летиш і не знаєш куди, що за поворотом, який кут повороту.. тому було трішки страшноInjector писав: Nadusha, то кажете ніякого ознайомлення не було? Як взагалі на СОК з стенограмою мені цікаво. Вам дають просто легенду якусь і ви по ній їдете чи шось більш схоже на стенограму? Прописувати самим стенограму я так розумію можливість не надають?
hrdrive писав:а це що за комплектація?
hrdrive писав: це ще старі двигуни...шкода що з стільки літрів так мало к.с....
є комплектація Ibiza FR, це машина 1.8 Турбо, у якій 150 к.с.hrdrive писав: а це що за комплектація?
BOXER писав:другий 1.8, 20V і 180 к.с.
жестьNadusha писав:поворот був вказанний тільки один
Subaru теж :) І Сеати теж. Ніхто й не казав, шо хонди погано виступили...jon писав:Що не кажіть а хонди класно виступали.
У нас була стенограма, але ми її переписали з Легенди, і вже походу руху на СД, корегували в бойовому режимі.. але це ж не правильно.. пустили би всіх хоч би по разу прописатися і я впевнена, поїхали б краще..Injector писав:Nadusha,я думав там стенограма буде (на бортових відео з інших гонок були) а по такому "опису" їхати то не ралі получається. Хочаб пустили вас разок проїхати доп для ознайомлення. Бачив юажаючі пішки "прописували" на мості)))) Цікаво чому так зхалтурили.
ТАк, шкода, вона теж з Києва..jon писав:А ще дуже шкода жіночку яка влетіла в бардюр на мості. Всі круом нас з неї тільки сміялись а я собі уявляю як це обідно. В першому ж заїзді. Я б напевно розалакався.
у цьому вся наша Українаjon писав:Nadusha Я стояв на мості і коли вона проходила ретардери то всі з сміялись з її машини. Це так злить ставлення наших людей. Людина старається пробує їхати. А тут ще таке западло.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей