Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не сохне мастика
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Всім привіт 10,07,2010 залив свою машину резинобітумною мастикою (польського виробництва) друг нарадив накласти товстий шар мастики (десь 03-05см) я так і зробив але тепер маю клопіт мастика вже майже 2 тижні і ше не застигла (тобто вона покрилась зверху плівкою але коли на неї натиснути пальцем то вона прогинається а потім тягнеться за пальцем таке враження шо зверху утворилась плівка а під нею ше далі свіжа (як законсервована мастика) дехто каже шо нехай собі буде кинути якусь прокладку між безшумкою і мастикою і збирати салон, а я чогось думаю здерти ту мастику розбавити її розчинником і кілька раз потім перемастити днище з інтервалом повного її висихання.
Порадьте шо робити? може є якийсь інший вихід (якась хімія що прискорює висихання мастики)
Порадьте шо робити? може є якийсь інший вихід (якась хімія що прискорює висихання мастики)
- Delfin
- Ім'я:Sasha
- Контактна інформація:
Re: не сохне мастика
ти бачиш яка погода
попробуй льодом обкласти може поможе
в мене знайомого жигуль який 10 років назад був антикором залитий почав текти погода зараз така.
А шо тобі дасть тих 5мм крім лишнього переводу грошей ?

в мене знайомого жигуль який 10 років назад був антикором залитий почав текти погода зараз така.
А шо тобі дасть тих 5мм крім лишнього переводу грошей ?
http://delfin.lviv.ua/
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
це погода така, в мене з гаража також почала мастика капати, та яка на бетон мазалась...
Денис Автозапчастини
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
haker-ok, це ж добре , що вона пластична - є шанс що не потріскає (хоча зима покаже ) і не уворяться камери повітряні і там не буде конденсат збиратись
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- haker-ok
- Контактна інформація:
троха шум погасить, знайомий продав 5 кг мастики за 50 грн (не так і дорого вона на торпедо коштує 95-100грнDelfin писав:А шо тобі дасть тих 5мм крім лишнього переводу грошей

Delfin писав:и бачиш яка погодапопробуй льодом обкласти може поможе
в мене знайомого жигуль який 10 років назад був антикором залитий почав текти погода зараз така
розумієте в чому прикол там де тоненький шар то він застиг і навіть не ліпне.... то шо через то шо він від металу остигає, а товстий шар швидше рідне ніж мав би остигнути??? бо я собі думав шо вона не сохне через то шо вона ніби законсервована під верхнім шаром, який утворив так звану плівку....Denzzzil писав:це погода така, в мене з гаража також почала мастика капати, та яка на бетон мазалась...
а як зараз з нею бути??? шо салон до зими не збирати??? якшо я на неї покладу безшумку то вона приклеїться до тої мастики і колисть таки зніметься разом з мастикою...Liuskywalker писав:це ж добре , що вона пластична - є шанс що не потріскає (хоча зима покаже ) і не уворяться камери повітряні і там не буде конденсат збиратись
мені принесли паралон такий як під ламінат кладеться, думав його постелити а потім безшумку, але хвилююсь шоб відпару не було,може агроволокно? - воно повітря буде пропускати і водночас мастика не приклеїться до безшумки...
шо порадите:
1)ше чекати?
2) здерти розбавити ацетоном і кілька тонших слоїв ненести?
3)чимось застелити і класти безшумку?
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
haker-ok, Я б порадив в інструкції почитати яким шаром її треба наносити і при якій погоді.
- haker-ok
- Контактна інформація:
Bober 2114, :) там не пише яким шаром.... пише лише що нанести на поверхню працювати при температурі не ниже 10С, і при потребі після повного висихання нанести ще раз)))
Я таки вчора зняв шар мастики назад в банку, якшо сьгодні то шо лишилось підсохне то намащу ше раз, а ні то буду чекати коли повністю не висохне... і ше придумав собі ту підкладку для ламінату постелити на суху мастику і поверх наложити шар мастики думаю тоді відпару не буде (між мастикою і прокладкою) і буде основа для того щоб мастика при морозі не тріскалась і троха обезшумить.... але це моя думка може хтось мав практику з додаванням до мастики "укріплюючих" предметів - тканин, паралону, сіток і т.п.? варто заливати мастикою той паралон чи ні???
Я таки вчора зняв шар мастики назад в банку, якшо сьгодні то шо лишилось підсохне то намащу ше раз, а ні то буду чекати коли повністю не висохне... і ше придумав собі ту підкладку для ламінату постелити на суху мастику і поверх наложити шар мастики думаю тоді відпару не буде (між мастикою і прокладкою) і буде основа для того щоб мастика при морозі не тріскалась і троха обезшумить.... але це моя думка може хтось мав практику з додаванням до мастики "укріплюючих" предметів - тканин, паралону, сіток і т.п.? варто заливати мастикою той паралон чи ні???
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
haker-ok, а прокатиєш на машині після тої обезшумки?
- haker-ok
- Контактна інформація:
без питань тільки треба спершу її до купи скрутити ))))а я з тим не спішу, шось настрою до роботи через ту мастику нема ніякого...Bober 2114 писав:а прокатиєш на машині після тої обезшумки?
- BODYA
- Ім'я:Богдан
Зроби якусь прокладочку між мастікою і безшумкою та збирай салон все буде ок 

- haker-ok
- Контактна інформація:
яку??? з кого матеріалу? я маю паралон (той що йде під ламіновану підлогу, він ніби прорезинений чи шо) але боюсь шоб відпару не було...бо знов розбирати чистити і мастити нема бажання...BODYA писав:роби якусь прокладочку між мастікою і безшумкою
- Liuskywalker
haker-ok, прикатай той "поролон" ламінатний до свіжої мастики прикаточним валиком , щоб не було пузирів повітря - і буде тобі счастя :)
- haker-ok
- Контактна інформація:
дякую за ідею...а мастика сама коли сохне випарів ніяких не дає а то якшо я покладу паралон шоб його не піддуло парами...Liuskywalker писав:прикатай той "поролон" ламінатний до свіжої мастики прикаточним валиком , щоб не було пузирів повітря - і буде тобі счастя
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
в мене антикору вже 3 роки
а від цьої жари він почав плавитися і капати)))
а від цьої жари він почав плавитися і капати)))
- maisteroleg
- Ім'я:Олег
Я когдато в такой ситуации поверх мастики настелил фольги кулинарной, кинул ковер и ездил долго и счастливо.
- haker-ok
- Контактна інформація:
все зібрав
зробив як радив Liuskywalker дякую
, на мистику кинув паралон прокатав його валиком, і ше мені залишався паралон то я його намастив мастикою і як наклейку наліпив ше одним шаром на нижній паралон потім кинув безшумку... зараз таке враження шо машина якась не така.... звук якийсь в салоні незвичний треба в чийомусь зубилі поїздити шоб порівняти де тихіше... але перед тим треба лад з панелькою навести бо скрипить зараза ))) і ше коли все підключав то шось наплутав ніби всі фішки зєднав а пинель приладів не світиться
і там де регулятори пєчки теж не світиться
шо я міг там наплутати???

- Liuskywalker
haker-ok, нема за що, радий що допоміг
А з проводкою просто візьми схему і перевір поступово і не спіша всі "магістралі"

А з проводкою просто візьми схему і перевір поступово і не спіша всі "магістралі"
- haker-ok
- Контактна інформація:
Liuskywalker, розібрався, даром знімав приборку... перевірив всі зєднання все ок... а проблема була в 10А запобіжнику, згорів зараза... )))
- Liuskywalker
ну це нормально , ми найпростіші причини перевіряєм в останню чергу
Так само як і мануал - це для боягузів

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей