Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Порадьте диски 16 для вантажного авто
Taras LL
Ім'я:Taras LL
Стать:чоловік
Номер:ВС3077НЕ
Дякував (ла): 17 рази
Подякували: 15 рази
Порадьте диски 16 для вантажного авто

Повідомлення Taras LL » Пон, 16 серпня 2010, 14:39

Порадьте диски 16 для вантажного авто. Машинка ТАТА. 2006р. Євро-1. Там диски типу такі як в Газонів і ЗІЛів (типу з кільцями), а я шукаю диски звичайні (такі, щоб безкамерки можна було б поставити). Треба принаймі 2 диски на перід, бо їсть резину сильно. Питав водії з досвідом - кажуть що причина в дисках (геометрію робимо на негруженій машині, а коли грузиться - там якось не правильно йде розподіл ваги по ширині шини через той диск). Є варіант ставити 17.5, але тоді треба 6 дисків по 700 грн - трохи круто по грошах.... + резину....
Може хто знає які розміри диску на ТАТІ і чи можна підібрати якісь диски типу мерсовських чи шось типу того. Буду вдячним

crush
Ім'я:Vitallo
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Порадьте диски 16 для вантажного авто

Повідомлення crush » Пон, 16 серпня 2010, 17:09

на скільки знаю то 16ка на них іде тільки від бичків..і безкамерку туда не всунеш......візьми купи собі оригінальний диск від еталона....б/у пропозицій на ринку море...можна за копійки знайти......правда якщо доведеться троха попасти в гуму(порядка 1300грн/шт(від))...або також взяти б.у...але то вже лотерея

розмір оригінального диска 17.5", розболтовку не памятаю вроді 6 отворів...розмір резини 215/75 Р17.5
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

Taras LL

Повідомлення Taras LL » Пон, 16 серпня 2010, 20:53

Crush писав:на скільки знаю то 16ка на них іде тільки від бичків..і безкамерку туда не всунеш......візьми купи собі оригінальний диск від еталона....б/у пропозицій на ринку море...можна за копійки знайти......правда якщо доведеться троха попасти в гуму(порядка 1300грн/шт(від))...або також взяти б.у...але то вже лотерея

розмір оригінального диска 17.5", розболтовку не памятаю вроді 6 отворів...розмір резини 215/75 Р17.5
воно то всьо так, але диски 17.5 - дорогі, тим більше, шо 4 шини 16 в мене майже нові... є людина яка з бундесу тягає резину 16 від причепів (сцепки) досить хорошу і відносно не дорого. Тому мені краще купити 2 диски від "бичка" Там справді диска на 6 отворів, щодо розболтовки - незнаю. Спробую ще підібрати диски від якої-небудь іномарки

Taras LL

Повідомлення Taras LL » Чет, 19 серпня 2010, 18:45

може диски від Зіла "Бичка" хто має, або знає де є:)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей