Акум? Куплений 2,5 років тому, пережив повну розрядку (генератор здох, їхав поки машина не стала

Ну акум - зрозуміло, куплю новий. Але питання не знімається: чого він здох? Вчора їздив вдень, фари/мафон/обігрів скла не вмикав

Ось така то фігня

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не факт! Тим більше , що по словах - фари світять нормально!Demyan писав: Акум новий одночзначно думаю.
ніколи такого не роблю .... для безпеки в разі (тьфу-тьфу 3 раза) чого щоб зкинути клему з акума ...Liuskywalker писав:зажми мінусову клему на акумі
І це не факт. я взимку купив новий через місцяь він сів під 0.Liuskywalker писав:Не факт! Тим більше , що по словах - фари світять нормально!Demyan писав: Акум новий одночзначно думаю.
Завжди встигнеш викинути 400-500 грн :)
Моєму вже 4-й рік, і розряджав в нуль, і замерзав наглухо - але нічо . віджив :)
+100500, я колись горівGlibko писав:для безпеки в разі (тьфу-тьфу 3 раза) чого щоб зкинути клему з акума
Він в мене такий, що не обслуговується... Нема куди заливати:-)Demyan писав: Щоб взнати чи добрий акум тре перевірити густину, можливо воду треба долити
Тестер краще купити і мати, вони недорого коштують, і в поубті пригодиться і в машині. От зарнку в тебе сталася халепа - ти дістав тестер, поміряв а там напруга скаіжм 11,6 В - ну все тоді ясно і ти б не переживав :)Myself писав:о в нього мабуть і тестер є
мове йде про експрес перевірку. Якщо він тикає а там 11 вольт то про те що машина заведеться 95% - що ні.Liuskywalker писав:Demyan, простий мультиметр тут не допоможе, бо напруга без нагрузки може бути і 12,75 В , але при включенні стартера просаджуватися до 8,7 В (раз мав таку халепу ).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей