Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як підключити склопідйомник
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт, надумав встановити склопідйомник самотужки, сам механізм встановив, з кнопкою теж розібрався ось схема:
4 контакт -підсвітка
2- 12 вольт
3,6,5-маса
7,1-управління;
На водійську дверку я брав кнопочний блок (4 в 1 (4 кнопки в 1 корпусі)) бо з часом збираюсь ставити підйомники на задні двері, підкажіть як підключити кнопки так щоб, щоб усіма вікнами я міг керувати з водійської дверки, і при тому якшо кнопка на пасажирських дверках натиснута в будь-якому положенні відключалась коли її мотор управляється головною кнопкою (щоб не замикало)
П.С. якшо можна то дайте схему без доводчика, і з доводчиком, бо друг ставить без, а я собі купив доводчик Convoy на 4 дверки
4 контакт -підсвітка
2- 12 вольт
3,6,5-маса
7,1-управління;
На водійську дверку я брав кнопочний блок (4 в 1 (4 кнопки в 1 корпусі)) бо з часом збираюсь ставити підйомники на задні двері, підкажіть як підключити кнопки так щоб, щоб усіма вікнами я міг керувати з водійської дверки, і при тому якшо кнопка на пасажирських дверках натиснута в будь-якому положенні відключалась коли її мотор управляється головною кнопкою (щоб не замикало)
П.С. якшо можна то дайте схему без доводчика, і з доводчиком, бо друг ставить без, а я собі купив доводчик Convoy на 4 дверки
- haker-ok
- Контактна інформація:
Re: як підключити склопідйомник
упс доводчик Convoy CL 400
-
- Ім'я:/
В тебе з блоком управління чи промто мотори тільки?haker-ok писав:упс доводчик Convoy CL 400
- haker-ok
- Контактна інформація:
тобто з блоком, блок управління це той самий доводчик? якшо так то тоді з блоком, блок Convoy CL 400zelja писав:В тебе з блоком управління чи промто мотори тільки?
- haker-ok
- Контактна інформація:
ось найшов схеми підключення може комусь треба буде, а як зробити так щоб кнопка на шоферській дверці була головною, щоб навіть при натиснутій (в якомусь положенні) кнопці на пасажирській дверці я міг підняти/опустити вікно пасажира???
- mikeng
- Ім'я:mikeng
собі підключав в рідний блок в рідну релюшку
Правда в мене без доводчиків і тільки дві кнопки в районі ручніка стоять, працює тільки при вкл запаленні (походу так безпечніше)
Правда в мене без доводчиків і тільки дві кнопки в районі ручніка стоять, працює тільки при вкл запаленні (походу так безпечніше)
- haker-ok
- Контактна інформація:
маєш схему?mikeng писав:собі підключав в рідний блок в рідну релюшку
а з доводчиком можна в рідний блок?mikeng писав:Правда в мене без доводчиків
я б хотів поставити біля себе блок кнопок який би керував всіма підйомниками, а на рахунок того шо працює тільки при включеному запаленні то палка з двома кінцями...mikeng писав:і тільки дві кнопки в районі ручніка стоять, працює тільки при вкл запаленні (походу так безпечніше)
-
haker-ok,
Я зрозумів тебе так-
ти управляєш задніми вікнами навіть коли тиснуть на кнопку а вона не спрацьовує _ тобто блокератор задніх кнопок?
Я зрозумів тебе так-
ти управляєш задніми вікнами навіть коли тиснуть на кнопку а вона не спрацьовує _ тобто блокератор задніх кнопок?
- haker-ok
- Контактна інформація:
і передньої пасажирської також...zelja писав:ти управляєш задніми вікнами навіть коли тиснуть на кнопку а вона не спрацьовує _ тобто блокератор задніх кнопок?
Але той "блокіратор" починає працювати тільки тоді коли керує головна кнопка на водійській дверці, а якшо я головної кнопки не чіпаю то пасажир самостійно може керувати вікном
-
в мене як стоїть стоїть 4 кнопки з переду + блокіратор
і ззаді 2
блокератором я блокую 2 задніх...
щоб так само зробити в твоїй можна поставити релюшки на 2 задніх і 1 переднє яеке просто відключає саму кнопку...
і ззаді 2
блокератором я блокую 2 задніх...
щоб так само зробити в твоїй можна поставити релюшки на 2 задніх і 1 переднє яеке просто відключає саму кнопку...
- haker-ok
- Контактна інформація:
тобто блокуєш сам примусово? чи натисканням кнопки підйомника на водійській дверці?zelja писав:блокератором я блокую 2 задніх...
які релюх треба? як їх підключати, я буду викоритсовувати схему таку як на останньому малюнку (з доводчиком)zelja писав:щоб так само зробити в твоїй можна поставити релюшки на 2 задніх і 1 переднє яеке просто відключає саму кнопку...
-
збоку стоїть кнопочкаhaker-ok писав:блокератором я блокую 2 задніх...
тобто блокуєш сам примусово? чи натисканням кнопки підйомника на водійській дверці?
ти неміг би викласти схему в більшому розширенні бо ніц там прочитати неможу...haker-ok писав:які релюх треба? як їх підключати, я буду викоритсовувати схему таку як на останньому малюнку (з доводчиком)
вечерком намалюю як то має бути
- haker-ok
- Контактна інформація:
нажаль ні, я то в неті найшов, доречі там якшо клацнути по малюнку він збільшується і можна прочитати...zelja писав:ти неміг би викласти схему в більшому розширенні бо ніц там прочитати неможу...
- haker-ok
- Контактна інформація:
Все, в суботу поставив підйомники ГРАНАТ і доводчик CONVOY CL400, для встановлення використовував останню схему (з попереднього повідомлення) все працює супер. Був тільки один нюанс при підключення доводчика, там є різниця який дріт йде до до кнопки а який до мотора (в моєму випаду, синій - до кнопки, зелений - до мотора) ну і звісно потрібно визначитись з порядком закривання вікон (якшо доводчик закриває вікна по черзі) я собі робив так, 1е- пер. пас., далі за годинниковою стрілкою, 4е - водійське...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей