мабуть в тебе слабенька фа-калка..Петро писав:santosxxxфа з червоного буса на окружній сьогодні в 19.25

був там але не почув

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мабуть в тебе слабенька фа-калка..Петро писав:santosxxxфа з червоного буса на окружній сьогодні в 19.25
Ше пізно замітив бо їхав змучений з Тернополя от і не тиснув сильноsantosxxx писав:мабуть в тебе слабенька фа-калка..
Чьо ти так скромно "пхнув", я бачив як ви пхнете - до отсечкиBreaker писав:я з кєнтом на пижику пхнули на район
та то пофіг) ту тачку вже нічо не спасе)sergey писав:Чьо ти так скромно "пхнув", я бачив як ви пхнете - до отсечки Клапани бідні вже навіть незнають що їм робити
І тобі жим-жим. Фу тільки додому привалив. ну я сьогодні і крос мотнув по яворівщині. Десь коло 400 км вийшло. Шото шарова вже почала кашляти, блінПетро писав:Рукопожиття vusikoВ нас на заправці ОККО
фаDenzzzil писав:пиріжку фа-фа
Я з малою йшов,померзли в тому парку,спішили до машиниtaras_Rudno писав:Петро, ну ти і даєш.... ми там віджигли по повній.. ти чого конспіруєшся... не підходиш????? а 10 твою не впізнаю ніяк... на наступний раз підрізай- поговорим
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей