fen писав:туплять на перехрестях мішаючи людям їхати і ше їм фак показують
fen, Тобі вже вроді казали, читай правила!!! Він закінчував маневр, а то шо там дорога така шо тільки на жигулях і можна нормально проїхати, то не його проблеми.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
fen писав:туплять на перехрестях мішаючи людям їхати і ше їм фак показують
давайтє нє будєм. Я щодня стільки встигаю надивитися таких із питаннями життя і смерті, шо чьота аж тошно. Спочатку у них вранці питання життя і смерті, бо на роботі пістон вставлять за запізнення, а потім вечірня істеріяVexler писав:fen, цікаво як ти будеш їхати, якщо не дай Бог настане питання життя-смерті і буде корок на 5км. Мабудь будеш стояти в пробці як і всі, правда?
+1Thug писав:давайтє нє будєм. Я щодня стільки встигаю надивитися таких із питаннями життя і смерті, шо чьота аж тошно. Спочатку у них вранці питання життя і смерті, бо на роботі пістон вставлять за запізнення, а потім вечірня істерія
Комплекси? Які?Vexler писав:Thug, fen, хлопці у вас якісь комплекси чи що?
правильний підхід - і жити так легшеVexler писав: я за ціле життя тільки 1 раз їхав проти шерсті, бо мав на це дійсно поважну причину...на роботу я можу й о 15-00 прийти, тому такою фігньою не страдаю, коли обганять,бо на роботу запізнюються, у житті є речі набагат важливіші....коли я стою в корці, а мене хтось обганяє і т.п. - то його проблеми, значить кудись спішить..одне діло якщо дійсно серйозно, а друге - просто так, бо самий умний...тобто я це до серця це близько не беру...в кожного свої проблеми.
то мій сусід. 51 рік мужику був. Залишилася стара мама, яка минулого року поховала старшого синаDenzzzil писав: збила прямо на самому переході, а людина лежала вже там де моя вулиця почалась
оце точно...я вже просто там збавляю швидкість бо реально можна не зауважити пішохода на переході...Vexler писав:та ше таке місце, що нічкою засліплять і ніфіга не видно, хто по переході йде
Vusiko писав:Залишилася стара мама, яка минулого року поховала старшого сина
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей