Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Блок управляння двигуном
-
- Ім'я:Вова
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
у мене мітцубіші галант 1990р. проблеми з тим компютером шо можна зробити чи знайти якийсь інший від іншої машини просто вписати потрібну програму.таке реально зробити і хто так може зробити?!
Re: Блок управляння двигуном
А що з компютером...? За звичай коли не можуть відремонтувати то все валять на компютер. а самі компютери досить надійні і летять доволі рідко. В основному після неграмотних зварочних робіт по кузову або топлять у воді.Gek писав:у мене мітцубіші галант 1990р. проблеми з тим компютером шо можна зробити чи знайти якийсь інший від іншої машини просто вписати потрібну програму.таке реально зробити і хто так може зробити?!
-
він вже 2 рази паяний дае помехи підсівший процесор( тому хочу взнати чи можна взяти інший такий компютер тої моделі і року і просто прошити програму від оригінала.
Оригінальна програма є комерційною таємницею Міцубісі. В Києві є хлопці що на Ланцер 9 прошивки шиють... але то все перероблені дампи.Gek писав:тому хочу взнати чи можна взяти інший такий компютер тої моделі і року і просто прошити програму від оригінала.
Бери номер контроллера і шукай по шротах... то буде дешевше як щось прошивати. Але шукай по номеру а не по моделі і року випуску машини. Однакові номера контроллерів мають однакові програми інічого там прошивати не треба.
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Стать:чоловік
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
так і у нас у Львові теж їх шиютьkym писав:В Києві є хлопці що на Ланцер 9 прошивки шиють...

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
-
мені один знвйомий казав шо працюе на ніко з тою електронікою якщо ком не мае мобілайзера то легко знайти другий блок навіть ..
-
тобто е мобілайзер то не прошиеться! а в мене його немае
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей