Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Неймовірних речей небуває. Якщо з проводкою все добре, тоді може бути акум, реле зарядки, або генератор. Заміряй тестером яка напруга подається на акум без нагрузки і яка з нагрузкою?BODYA писав:З проводкою все гуд ніколи немав проблем а лампочка акума легенько підсвічує таке я бачив у всіх практично вазах з низькою панелю та старим зразком блоку запобіжників.На рахунок 10 моделі треба знати точно.
в тебе карб чи інж?BODYA писав:будем міняти генератор на десяточний
в мене теж глюки з геною, проводка в нормі, на акумулятор подається 13,4в під нагрузкою (коли включено ВСЕ) 12,8 стоїть блок запобіжників нового взірця, а лампочка зарядки підморгуює коли включені повороти або коли увімкнені фари+ протитуманки+ пічка і скидаю газJroslav писав:Неймовірних речей небуває. Якщо з проводкою все добре, тоді може бути акум, реле зарядки, або генератор. Заміряй тестером яка напруга подається на акум без нагрузки і яка з нагрузкою?
як написав Назар різний ампераж ... + тобі тре буде докупляти шків колінвала і нове кріплення гени ... і новий ремін гени там буде вже широкий ...BODYA писав:В мене карб. А паходу шо 10-ка шо 12-ка генератори одинакові.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей