гг чим?BOXER писав:antik, +1, полюбас цікавіше хВорда.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
гг чим?BOXER писав:antik, +1, полюбас цікавіше хВорда.
капот ключем не нужно открыватьFobos писав:гг чим?
це типу багато?Figaro писав:форумі міциків відгуки за 2,0 від 11л і до 14 в місті...
шарова міняється, вона запресована. а на ніко я неїзив і небуду їздити, як вони тобі масло непоміняли коли пишуть шо поміняли ти задумався би тодіjon писав:бо наприклад шарова там не міняється тільки весь ричаг треба міняти. ну і є нюанси.
ніфіга неправда! я вже тут писав, шо їздили на 1.6 ланцері - я за кермом, збоку власник під 100 кг. вагою з лабрадором 50 кг, ззаду один песенджер теж під 100 кг. і ше один під 75. машинка розганялась дуже динамічно, тих всіх пасажирів ніби й не було. легка і чьотка в управлінні, після тої поїздки я зацінив ланцерjon писав:Реально 1.6 для тої машини за слабенький
ну в мене вимоги як до турбованого дизеляjon писав:В кожного свої вимоги,
без коментарів))) ніколи ти той ланцер 1.6 не вставиш (якшо він пустий буде).jon писав:але моя старушка вставляє таку сучасну машину.
для чого слабенький??? я описав конкретний приклад! загружена майже по максимуму машина їхала легко і дуже динамічно.jon писав:Реально мотор слабенький моя думка!!!
Звідки таке впевненість пробував?BOXER писав:jon написав:
але моя старушка вставляє таку сучасну машину.
без коментарів))) ніколи ти той ланцер 1.6 не вставиш (якшо він пустий буде).
BOXER писав:jon написав:
Реально мотор слабенький моя думка!!!
для чого слабенький??? я описав конкретний приклад! загружена майже по максимуму машина їхала легко і дуже динамічно.
повторюсь: пробував цю машинку майже при повній її загрузціjon писав:Звідки таке впевненість пробував?
далеко заїдешjon писав:щоб адекватно на ньому їхати треба тримати 4500-6000 обертів.
BOXER писав:я за кермом, збоку власник під 100 кг. вагою з лабрадором 50 кг, ззаду один песенджер теж під 100 кг. і ше один під 75. машинка розганялась дуже динамічно, тих всіх пасажирів ніби й не було. легка і чьотка в управлінні. плюс їздили не просто по трасі, а і по дебрях і мінімальному болоті (на полювання їздили). машинка легко проїжала такі місця, які я б уважно старався на Т5 дизельному проїжати!
це що за термін такий?BOXER писав:машинка розганялась дуже динамічно,
на якій швидкості ви її тестували?BOXER писав:плюс їздили не просто по трасі
це означає, що не було дискомфорту, як тиснув - так і їхала, не тупила. і крутити не треба було до 5000jon писав:це що за термін такий?
швидкість тут не головне, бо швидкість набирала вона норм, 120 їхав спокійно. але траси не так багато то і було, їздили по селах фактично. тут головне - старт, розгін, розкрутка на передачах.jon писав:на якій швидкості ви її тестували?
та машинка напевно жизні вже бачила, а не екологічних норм.jon писав: і то машинка дуже важко і вперто не хотіла розганятись тому що задушена екологічними нормами.
О це ти правильно написав. А то перед тимBOXER писав:я вважаю, шо для 1.6 вона дуже добре їде.
BOXER писав:повторю, не "як для мене", а як для такого:
BOXER написав:
я за кермом, збоку власник під 100 кг. вагою з лабрадором 50 кг, ззаду один песенджер теж під 100 кг. і ше один під 75. машинка розганялась дуже динамічно, тих всіх пасажирів ніби й не було. легка і чьотка в управлінні. плюс їздили не просто по трасі, а і по дебрях і мінімальному болоті (на полювання їздили). машинка легко проїжала такі місця, які я б уважно старався на Т5 дизельному проїжати!
якшо це слабо, то соррі... ти напевно любитель 3-літрових і вище моторів, тоді нема питань
я це давно вже написав:jon писав:О це ти правильно написав
ну а перший мій пост взагалі був такий:BOXER писав:1.6 їде і їде дуже добре
BOXER писав:ніфіга неправда!jon писав:Реально 1.6 для тої машини за слабенький
а від того я і не відмовляюсь. як на таку нагрузку, вона їхала класно :) повторювати більше нема змісту)))jon писав:А то перед тим
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 3 гостей