Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Можливо і правда, але в мене особисто на Віпавері на СТшці розхід був нижчий на літру ніж на 95 з ОККО. По їзді - Віпавер на верхах веселіше крутить, але на низах трохи слабше, Пульс більш рівно, але на верхах чуть чуть менше потужності...Chaosracing писав:Я бы не советовал заправляться на Шеле, и нет разницы, Повер или обычный 95-й.
это если там стоит ППД...CAT писав:неуправляєма машина
окко я обовязково попробую, бо в моєму районі в радіусі 10 км всюда ОККО. шелл аж на кільцевій. пульс я ще не заливав.. але звичайне окко чесно кажучи в мене на 08 взагалі не їхало. я ті заправки оминав 10 дорогою. от 100 мустанг на ВОГ бомба було на 08, але шось незнаю чи варто його лити :)Chaosracing писав:Одна из немногих заправочных станций, где бензин не келешуют- это Окко
буває, зато я знаю тепер шо означає boot openCAT писав:Не ганяй сильно і не їзди більше з відкритим багажником))))
antik писав:это если там стоит ППД...
ну незнаю, на окко нормальна бєнза!vovka писав:але звичайне окко чесно кажучи в мене на 08 взагалі не їхало
почти угадал )))CAT писав:Пистолет-пулемет Дегтярёва
antik писав:более жесткие)
antik писав:ужасно пружинит на кочках и заваливается набок
нічого не скрипить, сторонніх звуків немає. ну може то я ще не чую, після 08 трохи незвично що так тихоantik писав:скрипит/не скрипит?
дякую. ще прийде час я надіюсь :)Vomont писав:чесно, я думав що БМВістом станеш але в любому випадку +1 до всіх привітань
в принципі з тим проблем немає. фієста зараз на стоянці а на 08 в гаражі який ми з нігером знімаєм. от думаю чи варто фієсту ставити в гараж.. щось більше схиляюся до того що неварто, якось на стоянці машина провітрюється краще чи щоLyubomyr писав:маєш де тримати 2 машини?
надіюсь що неприйде!vovka писав:Vomont написав:
чесно, я думав що БМВістом станеш але в любому випадку +1 до всіх привітань
дякую. ще прийде час я надіюсь :)
чого ? я б не проти взяти нову беху в салоні. але.. нажаль наразі неможу, но я хотів би колись отримати таку можливість.Figaro писав:надіюсь що неприйде!
нє, то хоть і трохи спортивна машина, але я на змаганнях її вбивати небуду. для змагань я підготовлю ваз 2108 :) Фієста просто для активної їзди.Figaro писав:поїхали в калуш!
давай, треба трохи БМВістів простимулювати а то нічого робити не хочутьvovka писав:для змагань я підготовлю ваз 2108
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей