Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

А вот так я поиздевался над знакомым... Слюной приклеил наклейку и отправил ему ММС. Сразу скажу, что при увеличении видно, что держится на слюнях))))))), а он этого в телефоне не увидел, бросил работу и побежал отдирать... На этот момент он был на расстоянии 2-х км от машины... ггггггггггггггггггггггггггггггггггггггггггггг

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Стать:чоловік
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
Вредный, якщо ти йому відіслав так, як тут - то він при збільшені побачив би тільки таке:
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Я ему на телефон отсылал!Myself писав:Вредный, якщо ти йому відіслав так, як тут - то він при збільшені побачив би тільки таке:
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Вредный, Поясни мені а чим він зле припаркований, бо я по фото не зрозумів?
- Omega
Bober 2114,
Вредный писав:А вот так я поиздевался над знакомым...
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
а смисл писати то в цій темі?Bober 2114,
Вредный написав:
А вот так я поиздевался над знакомым...
А что, только плакаться, что у нас водилы парковаться не умеют???Bober 2114 писав:а смисл писати то в цій темі?Bober 2114,
Вредный написав:
А вот так я поиздевался над знакомым...
-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
Вредный писав:А вот как водила от правящей партии жжот...)))))))))))))
А ніколи не думали, що перед тим як сфоткати там інша була ситуація з парковкою і що ніхто з форумчан не ставив свій автомобіль криво!
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Говорино-переговорино на цю тему. Думаю, ніхто просто так не фотографує. Особисто мої, кілька фотографій, що я тут колись давав - з повною компетентністю у "ситуації".КІО писав:А ніколи не думали, що перед тим як сфоткати там інша була ситуація з парковкою і що ніхто з форумчан не ставив свій автомобіль криво!
Як правило, про "інші", "особливі" ситуації пишуть люди, що звикли так паркуватись.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
от і я так кажу!)))) а так як добра частина тут фотографій тупого паркування, яке нікому особливо не заважає, то причина цих фоток - бажання повимахуватись самому і опустити інших водіївIgor_Lviv писав:ніхто просто так не фотографує

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
Майже 100%Sally писав:а так як добра частина тут фотографій тупого паркування
Типова думка припаркованого так водія.Sally писав:яке нікому особливо не заважає
10% може і не заважає.
0%. В чому саме вимахування?Sally писав:причина цих фоток - бажання повимахуватись самому
Куди ж їх ще опускати, як вони самі себе, як правило опускають?Sally писав:опустити інших водіїв
- Sally
Igor_Lviv, ну я все ж залишаюсь при своїй думці - виставляння тут фоток нічого не дасть, бо ті, чиї авта тут висять, цієї теми ніколи не прочитають!
тому причина може бути тільки одна - власне самоствердження, наочний доказ, що от є погані водії, а я хороший!
насправді тим водіям пофіг, що про них думають, вони про інших взагалі не думають!

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
Все вірно. Тема ж не для "тих" водіїв. Тема - для нас. Якщо хоч одного з десяти нас викладені тут фото та коментарі заставлять задуматись, чи варто так паркувати авто - тема мала ефект!Sally писав:Igor_Lviv, ну я все ж залишаюсь при своїй думці - виставляння тут фоток нічого не дасть, бо ті, чиї авта тут висять, цієї теми ніколи не прочитають!тому причина може бути тільки одна - власне самоствердження, наочний доказ, що от є погані водії, а я хороший!
насправді тим водіям пофіг, що про них думають, вони про інших взагалі не думають!
![]()
![]()
А що до "ідіотів", які тут були на фото, то за моєї пам'яті, як мінімум двоє людей себе тут побачили.

- Sally
Igor_Lviv, ну 91 сторінка для прочищення мозгів кільком форумлянам це круто

zubylo.lviv.ua
- Igor_Lviv
Задурно в цьому житті - нічого не буває.Sally писав:Igor_Lviv, ну 91 сторінка для прочищення мозгів кільком форумлянам це круто![]()
![]()
Чудово, коли щось створює колектив однодумців.
Що до 91-ї сторінки. На жаль, тема, фактично, не вичерпна. Адже совок і рагулізм викинути з голови і вкласти туди шматок європейської культури - багатьом індивідам - просто, не реально.
І нові фото будуть і будуть.

-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
Ігор а ти завжди ставиш свою машину як на то вимагають ПДР.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Igor_Lviv, Вітаю! Сьогодні два роки твоїй темі, і вона все ще актуальна! 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Igor_Lviv
Ні, звісно.КІО писав:Ігор а ти завжди ставиш свою машину як на то вимагають ПДР.
Я вже десь на початках писав свою думку. Як на мене, повинно бути два критерії. Котрий з них важливіший - х.з.
а) ПДР;
б) максимально не заважати іншим водіям / пішоходам.
Щоб далеко не ходити, на минулому чи позаминулому тижні, їздив на радіобазар. Не можу ніде знайти блок живлення до роутера 7В. Приткнутись там ніде.
У внутрішньому дворику заблокував якийсь автомобіль. Оскільки забігав на 10хв - залишив за своїм склом, щоб кидалась в очі - візитку з номером мобільного.
Блок живлення таки не знайшов. Вийшов хвилин за 10, сів і поїхав. Візитка і номер телефону - не знадобились.
Також, можу зупинитись, наприклад, біля Стрийського базару на зупинці таксі на 1-2хв, поки хтось купляє в магазині хліб. Це - порушення ПДР, але крім можливого таксиста - не заважаю нікому. У цій ситуації - я завжди в машині, на той випадок, якби з'явилось таксі і конче хотіло встати на своє місце. Це один випадок з 10. В 9 інших - проїжджаю далі і стаю там де можна.
Якщо погортати інші теми, десь пів року тому, я змусив ДАІ, Галицьку адміністрацію та трамвайно-тролейбусне управління встановити табличку до знаку "Зупинка заборонена" там же біля Стрийського базару на вул. Ів.Франка. Саме для того, щоб можна було паркуватись всім не порушуючи ПДР, оскільки критерію про заважання там не було, а ПДР всі порушували.
От, приблизно, такий підхід.
Ще приклад - вул. Шептицьких. Там, або встаєш без порушення ПДР - тоді гальмуєш роз'їзд зустрічних, або вилазиш на бордюр, тоді навряд чи між тобою та будинком залишається 2м для пішоходів. От в такій ситуації і балансуєш між дотриманням ПДР та заважанню іншим водіям.
Якщо чесно, таки більше віддаю перевагу комфорту інших водіїв та пішоходів, ніж сліпому дотриманню ПДР.
Як приклад, не про паркування, їжджу на дачу дорогою на Франківськ. За Шоломиєю є лівий поворот в кінці спуску, куди мені потрібно. Згідно ПДР, ти маєш включити лівий поворот, зменшити швидкість і повернути на ліво. Але, якщо траса завантажена, на довгому спуску машини набирають швидкість, хтось планує здійснити обгін. Можуть бути і зустрічні, тоді взагалі доведеться зупинитись. Тому, для виконання лівого повороту, включаю правий, з'їжджаю на узбіччя, інколи аж до повної зупинки, пропускаю всі машини, аж тоді повертаю на ліво. Формально - не правильно виконаний маневр. Фактично - уник створення аварійної ситуації, не завадив 1-5 машинам, що були за мною продовжувати безпечний рух прямо.
Зрештою, навіщо далеко ходити? Пропускання машин з другорядної дороги на головну - також у ПДР не передбачено.
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Igor_Lviv, 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей