Pier писав:Відкрита
Pier писав:Так і перехресток з Сахарова також.
Дякі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Pier писав:Відкрита
Pier писав:Так і перехресток з Сахарова також.
іду настріляю дезинформатору якого зараз туди повезу :)pikach00 писав: двосторонній рух
100% двохсторонній, я там живу.pikach00 писав:Maniak716,там двосторонній рух
підтверджуюOKurylyshyn писав:100% двохсторонній
і як,шось змінилося, чи далі всі їдуть як хочуть?qamaster писав:новомодному "кільці" на Чорновола
та то певно ми вночі з Breakerом туди під"їдем + білу фарбу і домалюєм...qamaster писав:єдиний момент невдалий це лівий знак на кільці як їдеш в сторону магнусу, його б варто замінити на розворот, бо вперше по необізнаності продовжуєш рух не до центру, а автоматично розвертаєшся в протилежний бік
благородні люди, благе діло надумали :)Святослав писав:та то певно ми вночі з Breakerом туди під"їдем + білу фарбу і домалюєм.
я б комусь ночь любві влаштував за ті острівці. Вночі там темно і їх ніфіга не видно. Ліва смуга, якщо їхати із пасічної просто впирається в бордюр того острівця.borodatos писав:Тля тих хто не знає.На Пасічній - поворот на Дж.Вашингтона тепер буде світлофор і зробили острівці.Будьте обережні
вже хтось ту цеглу зняв але з іншого боку знак односторонній рух лишилиrusmaks писав:Сьогодні їхав як завжди набрати воду до джерела, і побачив знак "Цегла" при в'їзді на вул. Татарська(здається) з Замарстинівської. Ще 2-3 дні тому його там не було.
сьогодні передімною кемрі в той острів залетіла....передньої лівої резини немає....Thug писав:я б комусь ночь любві влаштував за ті острівці. Вночі там темно і їх ніфіга не видно. Ліва смуга, якщо їхати із пасічної просто впирається в бордюр того острівця.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей