купив колись недорого, стоїть уже рік без діла.. думаю може поставити, але не знаю який в нього звук.
чи будуть "любі друзі" прикопуватися до нього.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та люди добрі весь звук залежить не лише від баняка :FanateG писав:який звук у цього баняка?
бо це типу стандартний для 2108.Apokalipsis писав:FanateG, чо там вхід такий малюсінький?
поставлю питання по другому, тут буде звук рикающий, пердящийFobos писав:FanateG,![]()
![]()
ти хоч, щоб тобі по фотці тут звук відтворили? Ну звук буде десь: брррррпппппкпкпккрпкркпрпк
ні не буде .........FanateG писав:основне цікавить чи буде сильний звук до 3 000 об.?
+1hrdrive писав:FanateG, став, послухаєш. Несподобається - віджріжеш, поставиш сток назад :) ІМХо
бо не знають нормальних фірм пердаківKritik писав:думаєш чого всі ставлять банку від СААБа)
rybkaandrew писав:бо не знають нормальних фірм пердаків
В дечому тебе підтримую....... Але є і винятки. Я шось не наважився собі поставити, поставив рідний![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Є і такі які і тихо працюють, просто треба знати як так зробити....TIGER-NIGER писав:а кому потрібні ті "нормальні фірми пердаків"?))
і подаруєш оцей баняк мені !hrdrive писав:став, послухаєш. Несподобається - віджріжеш, поставиш сток назад
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей