Sally, я холодний з тебе.Я чайові даю для того щоб щоб після заправки,руки не пахли бензином,і щоб не забруднити одяг.А ти пишеш брєд.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо...
- Buts
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Заправки, паливо...
"ціна вже десь рік приблизно стабільна +- пару копійок не рахується"
Sally не зовсім так.
ціна за рік коливалась від 7,45 до 8,20
на заправку на "100 грн" - це різниця 1,2 л. Ось і знайшли ваших +/- 20 км.
Sally не зовсім так.
ціна за рік коливалась від 7,45 до 8,20
на заправку на "100 грн" - це різниця 1,2 л. Ось і знайшли ваших +/- 20 км.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
OKurylyshyn писав:От і недай йому після такого.

кожен роботу собі вибирає сам, як я вже казала, на саму зарплату вони не живуть :) кожна робота пов"язана з якимось негативними емоціями, шкодою для здоров"я ітд, але ж не всім дають чайові :) лікарю, вчителю, прибиральниці теж важко працювати, але кожен собі сам вибирає свій шлях! ЧАЙОВІ це подяка за послугу, а не подачка жебраку

zubylo.lviv.ua
- Sally
Buts, та ні, ну один день так, інший інакше? якщо я тільки малого вожу і більше НІКУДА не їду взагалі, то за 3 дні я виїжджаю чуть більше 100 км, то рахуй я кожних 4-5 днів заправляюсь. буває ті 20 км є, а буває що і нема! і зараз теж трапляється що є ті 20 км! ну нехай ще якийсь залишок є, але він мінімальний, я завжди заправляю, коли вже світить не перестаючи протягом 20-30 км і лічильник завжди скручую на кожній заправці щоб знати :) так що я знаю на скількох кілометрах в мене починає блимати лампочка, на скількох починає світитись :)
zubylo.lviv.ua
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
якість нашого бензину (і імпортного після нашого "розливу") погана, і нічого з тим не зробиш (хіба що боротися організовано паперовими методами а не просто поспорити на заправці). тому я розслабився і нерахую останнім часом кілометрів - ліпше сконцентруватися на роботі. коли ми думаємо про економію копійок - нема часу подумати як заробити хороші гроші :)
чайові як є дрібні то даю. як нема то недаю.
чайові як є дрібні то даю. як нема то недаю.
- Sally
vovka, підтримую в думці :)
я все рахую, бо мені треба пильнувати за машиною, потім майстри будуть питати а я не буду знати шо їм казати
я все рахую, бо мені треба пильнувати за машиною, потім майстри будуть питати а я не буду знати шо їм казати

zubylo.lviv.ua
- sergey
- Контактна інформація:
А чьому мовчать власники дизелів?Чи тут такі не представлені? :)
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Ім'я:Руслан
Чому мовчать, я вже не знаю скільки разів писав, що останніх 2 роки заправляюсь на Shell, GFC, Лукойл, інколи на ОККО та УКрнафта. Постійно заливав до повного на Шелл(об'їзна), але останнім часом не буваю там(ну і інколи немаю можливості зараз викинути 500-600 грн), тому почав заправлятись дизелем(правда звичайним) на Залізничній GFC. Розхід і динаміка нормальна, на трасі 6-6,5л, по місту 9-10л. На ОККО дизель як коли, але розхід зростає(або не доливають або х.з.), тому заправляюсь рідко. Їздив один час(майже 1 рік) заправляючись на Укрнафті, не тому що ціна на дизель була менша, чим скрізь, а тому що не бачив різниці(динаміка, розхід). Але одного разу або заправився так, або співпало(перед цим заправився на Вог 20л, а потім на ОККО 20л) і почав глохнути, відкрутив паливний фільтр, а там повна "..опа". Після цього на Укрннафті не заправлявся.sergey писав:А чьому мовчать власники дизелів?Чи тут такі не представлені? :)
Чайові даю завжди.
- Jroslav
- Ім'я:Ярослав
Я на окко уже скоро буде рік як незаправляюсь. Унас були паливні картки але після того як прошлого року на Миколая возив подарки від церкви у дитячий будинок в Червоноград, подорозі назад мені соляра замерзла вбаці, хоча у вечері перед дорогою залив у буса 90 літрів + добавив присадку фірми лікві моллі і бус стоїть у теплому боксі, я усі машини з фірми перевів на Укрнафта. Неподумайте що це реклама, бо 95 бензин уних поганий, а от 92 нормальний. Тай заправки різні. На кільці ДСК соляра завжди нормальна, а на Лівандовці біля протезного, пару раз заправився і більше небуду там заправлятись.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
я там 92 завжди лию коли карточка на 95 на ВОГу закінчується. нарікань немаюJroslav писав: а на Лівандовці біля протезного, пару раз заправився і більше небуду там заправлятись.
- Jroslav
- Ім'я:Ярослав
92 там нормальний, а от дизель паршивий.Vusiko писав:я там 92 завжди лию коли карточка на 95 на ВОГу закінчується. нарікань немаюJroslav писав: а на Лівандовці біля протезного, пару раз заправився і більше небуду там заправлятись.
- sergey
- Контактна інформація:
А вобще про Укрнафту поподробнейJroslav писав:Укрнафта. Неподумайте що це реклама, бо 95 бензин уних поганий, а от 92 нормальний.

Вот та що на вул.Липинського наприклад.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
90% Окко заправки, пробіг 60 тищ, міняв паливну сітку в баку, бруду ноль, тіки трішки металевої струшки, майсти казалит шо то окко стругає)
Путін [цензура].
-
- Ім'я:Назар
скажуть де у льввоі є заправки GFC (чи якось так, назва з голови вилетіла), раз там заправлявся вроді краще ніж на ANP хоть бензин чуть дорожчий.
знаю що є на залізничній, але хотілося б взнати де є в районі сихова.
знаю що є на залізничній, але хотілося б взнати де є в районі сихова.
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
навроцького (майже новий львів) кульпарківська (там бензин найкращий)VeRMyT писав:де є в районі сихова.
Денис Автозапчастини
в Google забанили??? (с) хтось з форумуVeRMyT писав:скажуть де у льввоі є заправки GFC
http://www.gfc-oil.com/ua/geography/gfc/14
- sergey
- Контактна інформація:
І яка ціна 92-го?A1 писав:заправки GFC
в Google забанили??? (с) хтось з форумуsergey писав:І яка ціна 92-го?A1 писав:заправки GFC
http://www.gfc-oil.com/ua/geography/gfc/14
там номера телефонів вказано
- hrdrive
- Контактна інформація:
аналогічно. незнаю чи чистили бак до мене, я наїздив 30 к, треба було знімати бак, дивилися він був на диво чистий :)Dark Wind писав:90% Окко заправки, пробіг 60 тищ, міняв паливну сітку в баку, бруду ноль, тіки трішки металевої струшки, майсти казалит шо то окко стругає)
INTE®©ULLE®™
- hrdrive
- Контактна інформація:
блін, шо за фігня...
якого [цензура] фіга 95 вже по 8.30

місяць часу на 50 коп. догори...

місяць часу на 50 коп. догори...
INTE®©ULLE®™