не-не просто приходиться німцям з німцями конкурувати бо конкурентів не можуть знайти серед японовідерCAT писав:і шо... вже німці проти німців хочете... з хондою Славка ставте

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не-не просто приходиться німцям з німцями конкурувати бо конкурентів не можуть знайти серед японовідерCAT писав:і шо... вже німці проти німців хочете... з хондою Славка ставте
та нє всьо нормально :) просто в тебе і славка характеристики приблизно одинаковіCAT писав:і шо... вже німці проти німців хочете... з хондою Славка ставте
CAT, і що в тебе там?CAT писав:а ше готовий провести порівняння матеріалів і ергономіки салону мого дас аута і будь якого японця з класу С
Sluva писав:це їх японці підкупили щоб німець на німця з ножичком пішов
а він десь приймав участь на якихось драгах ? який в нього час ? щось не пригадую такогоandriy320e30 писав:в того шо є30 м52в28
та нічо особливого) просто все практіш) ну давай з твоєю Хондою наприклад порівняємо при нагоді)weber писав:CAT, і що в тебе там?
жжош)))Vomont писав:не-не просто приходиться німцям з німцями конкурувати бо конкурентів не можуть знайти серед японовідер
CAT, окей :) Також цікаво.CAT писав:та нічо особливого) просто все практіш) ну давай з твоєю Хондою наприклад порівняємо при нагоді)
він тільки раз пробував його мотор стояв на є30 вишневі з смішними бамперами :) тоді 2місце зайняв 1-якийсь кадет .то було на північніvovka писав:а він десь приймав участь на якихось драгах ? який в нього час ? щось не пригадую такого
в мене ше замість ручки - DSG (DirectSchaltGetriebe) з двома зчепленннямиandriy320e30 писав:weber, в нього так нічо
andriy320e30, в мене такожandriy320e30 писав:weber, в нього так нічо
а де тілівізор? в мене є тілівізор!weber писав:andriy320e30, в мене також
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей