ви на фіаті тіпо їдете?pikach00 писав:тіпо

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ви на фіаті тіпо їдете?pikach00 писав:тіпо
Стосовно залякування, то Буковель залякує цінами, які піднімає до небес. Раніше вони заманювали різного роду акціями. А коли народ повалив, свою політику різко поміняли, бо побачили, що не справляються з 3тис. катаючих у будні і 5тис. у вихідні. Теперішня політика - високі ціни, щоб звільнити схили, ну і своє бабло скосити. Любий курорт це бізнес, а не благочинність.Denja писав:badi.stryj, я поняв, то тепер так спеціально залякують людей шоб на буку не їхали і було там вільніше. Он як людей на відкритті мало було.
блін....11 грудня 2010р працюватимуть траси 2A, 5H, 5G, 5B, 5A, 11D, 11E, 12A, I та витяги №2, № 2R , №5, №11, №12, №17 *
12 грудня 2010р працюватимуть траси 2A, 5H, 5G, 5B, 5A, 11D, 11E, 12A, I, 16А та витяги №2, № 2R , №5, №11, №12, №17 *
Тримаває активне осніженні та підготовка інших трас. Теперішні погодні умови сприяють якнайшвидшому запуску всіх трас та витягів.
Слідкуйте за змінами на сайті!
hrdrive писав:впринципі трошки більше...на 5 цікавіше буде.
тільки я щось не помітив таку кількість відкритих п"ятірокановні друзі курорту "Буковель"!
Маємо приємність повідомити вас, що відкриття ювілейного зимового сезону 2010-2011 відбудеться в суботу 04.12.2010р.
За традицією ми перші відкриваємо та останні закриваємо гірськолижний сезон в Україні і цей рік не є виключенням.
Дивитись онлайн-камери
04.12.2010р. плануємо запустити наступні витяги та траси:
- №2, № 2R ( схил 2A);
- №5 (схили 5A, 5B, 5H, 5G низ);
- №11 (схили 11D, 11E)
- №12 (схили 12А, 12І ).
Можливі зміни в переліку відкритих трас. Слідкуйте за інформацією на нашому сайті.
Відкрийте ваш гірськолижний сезон першими на «Буковелі»!
Тобто? А кудою можна?hrdrive писав:а ви вкурсі шо неможна їхати через Богордчани в вихідні?
чому???hrdrive писав:пи.си. а ви вкурсі шо неможна їхати через Богордчани в вихідні?
коли ми їхали то виникла дискусія...чи можна їхати через центр богородчан(там знак проїзд заборонено і дві таблички:вихідні і вантажні)....я впевнено казав що можна...бо я там роками їздив..і в т.ч. попри мєнтів...питання закрито....через три години дзвонить мій тато...і каже що його там штрафанули....отож питання....як тлумачити дві таблички...їх дія спільна чи кожна окремо??pikach00 писав:Тобто? А кудою можна?hrdrive писав:а ви вкурсі шо неможна їхати через Богордчани в вихідні?
якшо так то тоді не можна вантажівкам взагалі, а легковим тільки в вихідні...Crush писав:чи можна їхати через центр богородчан(там знак проїзд заборонено і дві таблички:вихідні і вантажні)
там )) нормальные знакиCrush писав:коли ми їхали то виникла дискусія...чи можна їхати через центр богородчан(там знак проїзд заборонено і дві таблички:вихідні і вантажні)....я впевнено казав що можна...бо я там роками їздив..і в т.ч. попри мєнтів...питання закрито....через три години дзвонить мій тато...і каже що його там штрафанули....отож питання....як тлумачити дві таблички...їх дія спільна чи кожна окремо??pikach00 писав:Тобто? А кудою можна?hrdrive писав:а ви вкурсі шо неможна їхати через Богордчани в вихідні?
та.. колись їздив тудою...Sluva писав:ТАк можна ж через Тисменичани поїхати,паралельна ж дорога від Франека до Надвірної
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей