Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Daewoo Lanos ''S'' відзив
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Taraskin
до речі, ми коли забирали Авео з салону, нам сказали, шо обкатки на ті машини і мотори(!!!) не треба!!!!!!! Це тіпа совдеповський підхід і привичка,або для теперішніх рускіх машин. На Ланосі по ходу такий же мотор, як і на Авео. Чи тобі казали обкатувати? В сервісній книжці тре подивитись.
до речі, ми коли забирали Авео з салону, нам сказали, шо обкатки на ті машини і мотори(!!!) не треба!!!!!!! Це тіпа совдеповський підхід і привичка,або для теперішніх рускіх машин. На Ланосі по ходу такий же мотор, як і на Авео. Чи тобі казали обкатувати? В сервісній книжці тре подивитись.
Sad, but true.
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
ага!!! і я!!! проблем ніяких! по багато хто пи.дить, шо барахлить, не хоче пхнути на швидкості... все супер.Taraskin писав:Я вже катаюсь у звичному мені режимі...
десь тоже так. Ше навіть 100 км.не наїздили, тому точно не знаю То має з часом внормуватись все і спуститись до 9-10 по "нашому славному місті" зі всіма його дорожніми проблемами, а за містом казали, шо взагалі 6літрів хаває!! ше не перевірив, бо нема куда так їздитиTaraskin писав:Моя бензину пє .... 10-12 літрів. В тебе який розхід???
Sad, but true.
- jurabike
- Ім'я:Юрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
класні малолітражки...Taraskin писав:По паспорту 10.4 - мыський режим.
був в мене Форд Ескорт 1.6 дизель. Як моторець застучав я взамін втулив 1.8. Оце став звіррррр... маленька формула і апетит відразу підупав. Я в Київ заїжжав за 5год40хв( 550км), а на повному баці дизеля -47 літрів доїхав до Херсона (900 км). Вот малолітражка, а то виходить шо Ланос не їде , а тільки п"є

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей