Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Допоможіть оскаржити постанову!!!!
McLaren_90
Ім'я:Віталій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Допоможіть оскаржити постанову!!!!

Повідомлення McLaren_90 » П'ят, 17 грудня 2010, 17:27

Може хтось закинути бланк чи зразок позовної заяви, на оскарження адміністративного порушення ??

Breaker
Стать:чоловік

Повідомлення Breaker » Суб, 18 грудня 2010, 00:37

McLaren_90, шукай в гуглі і читай ПДР ;)

santosxxx
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Пон, 27 грудня 2010, 14:01

santosxxx писав:і мені виписали в пятницю 10.12.10 близько 17.30 год. Терміново треба було потрапити з Вітовського в район Підзамче... рухався по вул. ІФранка і на підїзді до вул. Зелена був зупинений працівниками ДаЙ... і складено протокол за огін ближче 50 метрів до пішохідного переходу
В поясненні написав:Я ПДР не порушував. Прошу відкласти розгляд адмін справи щоб я міг скористатись своїм законним правом на юр допомогу.... І по суті порушення: Я виїжав з прилеглої території, так як автомобілі мене не пропускали, я повільно продовжував рух в своїй смузі.
Викликають завтра на 14 год. на Городоцьку ..Хоча інспектор на місці вручив мені якийсь папірець, щоб я на протязі 10 днів зявився на Городоцьку.. Я зявився через 4 дні, інспектора який складав протокол не було на роботі, так як він поїхаву відпуск (в Египет годувати акул).. Але записалимій номер і сказали як тільки він зявиться викличуть мене, щоб вони могли краще дізнатись обставини... Сьогодні зателефонували і попросили завтра зявитись, інспектор який склав протокол також буде завтра присутній... Фото чи відео фіксації мого порушення вони не мають, свідків данної пригоди теж нема... в протоколі не вказано де саме скоєно правопорушення - написало тільки вул.І.Франка ;)
На яких підставах можуть скласти постанову, якщо по суті доказів у них нема??? Що ще можу сказати у свій захист?

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 27 грудня 2010, 14:21

santosxxx писав:На яких підставах можуть скласти постанову, якщо по суті доказів у них нема??? Що ще можу сказати у свій захист?
Туфта це все.
"Не пропускали" - дякувати Богу і залишкам культури - у Львові з цим все гаразд. Тобто, брехня.
Доказом є протокол інспектора.
Пояснення твоє - гроша ломаного не варте. Ти сам написав, що порушив і написав через які обставини. А в ПДР написано - не можеш - не сунься.
Між іншим, дуже багато корків у Львові саме через те, що народ пре на перехрестя навіть коли далі проїхати не може. Так і стає впоперек, перекриваючи рух всім іншим.
Суть така: порушив - заплати. Проси, щоб дали мінімалку.

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Пон, 27 грудня 2010, 15:30

Igor_Lviv писав:Туфта це все."Не пропускали" - дякувати Богу і залишкам культури - у Львові з цим все гаразд. Тобто, брехня.Доказом є протокол інспектора.Пояснення твоє - гроша ломаного не варте. Ти сам написав, що порушив і написав через які обставини. А в ПДР написано - не можеш - не сунься.Між іншим, дуже багато корків у Львові саме через те, що народ пре на перехрестя навіть коли далі проїхати не може. Так і стає впоперек, перекриваючи рух всім іншим.Суть така: порушив - заплати. Проси, щоб дали мінімалку.
42 роки, а прочитати уважно не получається? ;)
santosxxx писав:Я ПДР не порушував
мова йде за обгін... по суті я написав що .. як і до чого :angry

мені все по боку... хай хоч по максималці пишуть.... Якщо Ви звикли платити навіть коли порушили, то Ваша справа... Я порушую часто, але ніяких штрафів крім ДТП не сплачую :santa
в мене все на мазі як в суді так і в виконавчій...тому я тим не переймаюсь..
Цікавився як можна того дрища попустити нижче плінтуса, за його поведінку, і бажання чим більше ускладнити мою ситуацію...але так бачу що тут компетентних людей в таких справах нема :sing

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 27 грудня 2010, 15:46

santosxxx писав:але так бачу що тут компетентних людей в таких справах нема :sing
В яких справах? В фальсифікаціях і обманні? Маю надію, що нема.
santosxxx писав:Я порушую часто, але ніяких штрафів крім ДТП не сплачую :santa
в мене все на мазі як в суді так і в виконавчій...тому я тим не переймаюсь..
Так нехай ця "мазь" і розказує. Щось не в'яжеться купи: всюди все на мазі, а тут запитуєш пораду в некомпетентних людей. %)

Коба
Ім'я:伊戈
Контактна інформація:

Повідомлення Коба » Пон, 27 грудня 2010, 16:29

На "мазі" це коли ти порушив, тебе зупинили подивились документи, віддали честь і побажали щасливої дороги :shout :shout :shout :shout :shout
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Пон, 27 грудня 2010, 16:32

Igor_Lviv писав:але так бачу що тут компетентних людей в таких справах нема В яких справах? В фальсифікаціях і обманні? Маю надію, що нема.santosxxx написав:Я порушую часто, але ніяких штрафів крім ДТП не сплачую в мене все на мазі як в суді так і в виконавчій...тому я тим не переймаюсь..Так нехай ця "мазь" і розказує. Щось не в'яжеться купи: всюди все на мазі, а тут запитуєш пораду в некомпетентних людей.
пане, а Ви часом не воєнний пенсіонер? ;)
А то Ваш світогляд мені нагадує воєнного затягнутого статутчика, який звик робите все так - як книжка пише :( Нарушив - плати!!! :p
Якщо нема що сказати... проходьте далі, нема чого тут флуд плодити! :)
Востаннє редагувалось Пон, 27 грудня 2010, 16:35 користувачем santosxxx, всього редагувалось 1 раз.

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Пон, 27 грудня 2010, 16:34

Коба писав:На "мазі" це коли ти порушив, тебе зупинили подивились документи, віддали честь і побажали щасливої дороги
в данному випадку я конкретизував
santosxxx писав:в мене все на мазі як в суді так і в виконавчій

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 27 грудня 2010, 16:43

santosxxx писав:пане, а Ви часом не воєнний пенсіонер? ;)
А то Ваш світогляд мені нагадує воєнного затягнутого статутчика, який звик робите все так - як книжка пише :( Нарушив - плати!!! :p
Ні, не військовий пенсіонер.
Я просто не безвідповідальна мамина дитина, яка боїться відповідати за свої дії.

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Пон, 27 грудня 2010, 16:49

Igor_Lviv писав:Ні, не військовий пенсіонер.Я просто не безвідповідальна мамина дитина, яка боїться відповідати за свої дії.
вуйку ;)
Igor_Lviv писав:безвідповідальна мамина дитина
не знаете не говоріть, я цілком усвідомлюю свою відповідальність, якби я чогось боявся - то логічно не піднімав б тут цю тему... але до чого тут та гниль яку Ви тут плодите?

Не буду опускатись до Вашого рівня.... Далі по темі будь-ласка!

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Пон, 27 грудня 2010, 17:02

santosxxx писав:Я порушую часто, але ніяких штрафів крім ДТП не сплачую
А можна обгрунтувати цей ваш погляд на життя?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Пон, 27 грудня 2010, 17:10

Sluva писав:
santosxxx писав:Я порушую часто, але ніяких штрафів крім ДТП не сплачую
А можна обгрунтувати цей ваш погляд на життя?
Нічого не маю проти Сантосікса, але ти так не висловлюйся на форумах. Ми тут навпаки стараємся прищепити якусь мінімальну культуру водіння. Для чого тоді створені такі темя як про паркування, про ДТП, про виродків на дорозі та інше? Просто хочеться щоб люди реально подивилися як вони виглядають з боку і які можуть мати наслідки їхні дії.
Ми за тебе раді що ти можеш вирішити питання без втрат сімейного бюджету і нервів, але набагато кращі будуть відчуття коли ти докажеш свою правоту, а не те що ти когось "взув"

Пі.Сі. сорі що не в свому стилі написав :)

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Пон, 27 грудня 2010, 17:47

Sluva писав:А можна обгрунтувати цей ваш погляд на життя?
Порушую часто, але в межах розумного... Не сплачую чисто принципов - бо реально не бачу куди ці гроші йдуть, хабарі теж не даю ні при яких розкладах...По кожному окремому випадку розписувати займе дуже багато часу.. Чому сплачую тільки по ДТП? Тому що розумію якщо я є винуватцем дтп - то нема чого відпиратись і затягувати час... краще сплатив, квитанцію прикріпив, рішення суду отримав, заніс в страхову і сплю спокійно (і потерпілому легше і мені добре )

А в решті випадках... Хай спочатку навчатся як слід фіксувати порушення, чітко та зрозуміло говорити...і хоча б елементарної культури поведінки! Бо ці їхні штучки -получивши права мерщій бігти ховатись в машину мене вже чесно кажучи дістали :angry От тоді і я почну відповідно до них відноситись! Неоднократно перевіряв.. якщо з Дайцем спілкуватись ввічло, та не задавати зайвих запитань - воно всерівно до останнього намагатеметься зробити з Тебе дурня і пхатиме свого носа куди не слід ;)

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 27 грудня 2010, 19:11

santosxxx, шановний, прошу навчитися культури хоча б на форумі, бо тут явно все на мазі небуде.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Breaker

Повідомлення Breaker » Вів, 28 грудня 2010, 01:06

santosxxx, якщо в судах все на мазі, то не трать час і не їдь в те ДАІ, дочекаєшся листа з виконавчої і подаш в суд.
Ігор Львів тобі правильно пояснив, що в ДАІ протокол є доказом і тебе ніхто там слухати не буде, вони будуть зобов'язані виписати постанову. Твій похід тільки вплине на суму штрафу: мінімальну чи максимальну (говорю з власного досвіду).
Якщо ти не платиш ніколи штрафи, то чому цього разу переймаєшся. Сприймай простіше критику. Ніхто не каже, що ти погана людина, просто ми б всі хотіли, щоб у Львові їздили всі культурно. :)

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 28 грудня 2010, 08:57

Breaker писав:просто ми б всі хотіли, щоб у Львові їздили всі культурно
який ідеалізм Зображення
zubylo.lviv.ua

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 28 грудня 2010, 09:23

Sally писав:який ідеалізм Зображення
Банальна Польща - ідеалізм? %) Це якраз звична норма життя. А то, що ми ніяк не можемо позбавитись бичого совкового рагулізму - проблеми не ДАІ, не Кабміну, не президента. За кермом їздимо ми, вибираємо їх ми, правила порушуємо ми... Шукати винних - улюблене наше завдання. Плакати по форумах - улюблена громадська діяльність. Вигадувати причини - те, що ми вміємо найкраще. Порушувати закони - норма життя.
Аналізуючи пости на форумі, бачу що нам треба, як в Біблії. В пустелю на 40 років від того рагілізму подалі, а тоді повертати до цивілізації. Бо звідки беруться у хлопців / дівчат по 20 років замашки про безвідповідальність, "я собі все поклею", "мені все пофіг" - типові речі для пердунів-комуняк 70-80-х років?

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 28 грудня 2010, 09:34

ну це взагалі "я собі все поклею" це капєц! повна безвідповідальність. і це не культура чи безкультур"я, а просто розбещеність "мама з татом купили круту машині і я вам зараз покажу який я крутий і як я класно вмію їздити - вдома на симуляторі натренувався". а поляки в нас ведуть себе на дорозі як повні засранці! обганяють де не можна, ніяких поворотів не показують, так що справа не в самих поляках і вони далеко не приклад :sing
Всі культурно їздити не будуть, бо все одно хтось когось буде дратувати на дорозі і з того будуть різні ситуації аварійні. Мене наприклад дратують ті, хто їде на 50 там, де можна значно швидше, я на 50 весь час переключаюсь з 3 на 4 і назад, то ясно що я намагаюсь об"їхати таких водіїв, а коли вже зовсмі вкурвлює то і порушую. а він в свою чергу ззаду матюкає мене шоя така сяка порушниця ;)
zubylo.lviv.ua

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 28 грудня 2010, 09:44

Sally писав:а поляки в нас ведуть себе на дорозі як повні засранці! обганяють де не можна, ніяких поворотів не показують, так що справа не в самих поляках і вони далеко не приклад :sing
Не плутай поляків, словаків, німців, італійців тощо з машинами, на яких номерні знаки цих країн.
Років два тому був вражений на Закарпатті кількістю "іноземних туристів" на таких авто. А потім з'ясувалось, що то наші заробітчани повернулись додому у відпустку.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей