бачили ми на покатухах як їде 3.5 V-tecDNK писав:поки їх япошка на 3.5 з втеком не обжене,

weber, Чо ти так розчепірився сильно?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бачили ми на покатухах як їде 3.5 V-tecDNK писав:поки їх япошка на 3.5 з втеком не обжене,
А це, що дружина з якою на все життя? :)BOXER писав:DNK, і про вже тут теж 100 раз говорилось просто в тих коритах дофіга фіч недовговічних, а ціна менша, от і просто пояснення
то тіпа акура і акорд ?)DNK писав:поки їх япошка на 3.5 з втеком не обжене
о чем ты шепчешь, малыш? (с)BOXER писав:просто в тих коритах дофіга фіч недовговічних
цікаво давай факти(це перше)BOXER писав:просто в тих коритах дофіга фіч недовговічних, а ціна менша,
я забув шо ви крім драгу ніц більше не берете до уваги.на драг є для того нсх.с2000Just be писав:Їздив я з такими, так вони взагалі не їдуть,
ну то ти напевно ще й забув, що драг це більш-менш безпечне місце де можна потягатись з рівними умовами. А на кожну с2000 є м3, яка розірве ту с2к просто і без напрягу.DNK писав:я забув шо ви крім драгу ніц більше не берете до уваги.на драг є для того нсх.с2000
а нічо, що в тої бвм буде мотор в 2 рази більший ? :)Just be писав:яка розірве ту с2к просто і без напрягу.
Just be писав:А на кожну м3 є
нерозумію про що ми споримо,ідіть на вулицю і дивіться яких машин є більше,і думаю спор можна закрити. :santaDNK писав: нсх
нічоA1 писав:а нічо, що в тої бвм буде мотор в 2 рази більший ?
кажи про міц,чи ти вже та тойотах і хондах і субарах і нісанах відїздивpikach00 писав:Японці кал
ну не в 2, а в 1.6, але взагалі то - нічо :)A1 писав:а нічо, що в тої бвм буде мотор в 2 рази більший ? :)
ти спочатку знайди таку машину, а потім розказуйDNK писав:нсх
це ж тільки дві машини,а ще э багато інших.ЄЄ погані японські авто є хороші,є погані німці є хороші.Vomont писав:королах,паджеро
для мене дерево в авто завжди було ужос,шо в копійці шо в новому ягуарі,але мова мабуть більше про їздові якості тут має йти і витрати на авто,а панель в кемрі можна заїпенити алькантарою(на зекономлені гроші які не пішли на такого самого німака. і не паритисьpikach00 писав: "дерево"
кемрі прийшла на заміну Волгам для голів колгоспів і серднім начальникам, а преміум це вже Lexus :)pikach00 писав:Це ж млін "преміум-бізнес" клас. Чому відразу кляті япошки не зроблять нормальний салон і шумку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей