Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лексусів, Акур, Інфініті мало їздить ?pikach00 писав:І давайте будем об*єктивні, японців так багато бо вони дешевші за німців. При цьому по якості відповідають ціні
Ок, тоді давай ще раз уважно роздивимось по сторонам. Чого більше на вулицях, лєксусів чи мерсів з бімерами?A1 писав:а преміум це вже Lexus :)
Во-во. Рівень для рагулів з сілBOXER писав:A1, чьотко пояснив![]()
от і рівень японців
глянь на шкіру в салоні і пластмасове дерево кольору дитячої діареї в ls460 а потім поговоримо про преміум класи,в мене от в тата е211 то я тобі скажу що рівняти бенц е-класу і сверхнереальну преміум япошку це нонсенс,лехуса тупо нема...A1 писав:а преміум це вже Lexus
BOXER, це рівень мислення у нашого народу, люди купили тачку за 25 тис(2,4 комплектація вроді комфорт, без шкіри і всього) і ходять хваляться сусідам, що в них преміум. Всі хочуть бути VIP, PreMiUM, GolD, Platinum і так далі за малі гроші :)BOXER писав: чьотко пояснив
і всетаки лексусів акур і інфініті більше.імхо.pikach00 писав:Чого більше на вулицях, лєксусів чи мерсів з бімерами?
да ладноVitalik-first писав:,в мене от в тата е211 то я тобі скажу що рівняти бенц е-класу і сверхнереальну преміум япошку це нонсенс,лехуса тупо нема...
це той самий рівень, що і купити 20 річне бмв і вважати себе королем доріг, чи купити 15 річного гольфа і казати, що мені кращого не треба, мене і так все влаштовуєpikach00 писав:Во-во. Рівень для рагулів з сіл Бачуть дешеву тачку великих розмірів от і купують
Хочеш поговорити про в 2 рази більший мотор?A1 писав:а нічо, що в тої бвм буде мотор в 2 рази більший ?
а чому до уваги береться тільки драг,люди вроді авто не для драгу беруть. :santa :santa :santaaxel писав:Хочеш поговорити про в 2 рази більший мотор?
DNK писав:а чому до уваги береться тільки драг
DNK писав:поки їх япошка на 3.5 з втеком не обжене
на драгу ніфіга а так пристойно пакує,чи нє?alan писав:акорд ніфіга не їде
для того акорда що на фотці не подібні бо там коробас зроблений для економії бензи .колись я десь кідав ссилку не знаю чи зараз знайду,там порівнювали якраз акорд на 402 метри і після так от після він обганяв інші машини які на 402 метри вигравали .тому кажу шо треба говорити або про драг або про умови траса місто.axel писав:це не подібні умови?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей