сорі, нет не постійний, тому оперативно не відреагувавbadi.stryj писав:Можна конкретніше, де це "ТУТ" ?

Хоча може зі штучним снігом ситуція і краща ... не пробував

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сорі, нет не постійний, тому оперативно не відреагувавbadi.stryj писав:Можна конкретніше, де це "ТУТ" ?
Коли прочухаєш, скидати не захочеш. В правильній термусі завжди сухо і комфортно. Я і літом юзаю на ровері, правда з коротким рукавом.LEgEnDA писав:ще не прочухав приколу від неї![]()
був там в 2006році....регіон Зальцбург...курорт ski circus(saalbah-hinterglam )badi.stryj писав:Crush, поділись враженнями про Австрію, я вже клаву обмотав плівкою про всяк випадок.
Почитавши тут авторитетних лижників - купив собі каску по знижечці в Поляндії. Ще не катався, але довольний як слон.jurabike писав:Про шолом замахався щось пояснювати - черепно-мозкові травми (навіть відкриті) день-через день...всім гарного та безпечного катання!!!
+1. доречі мені дуже зручно в шлемі. його взагалі не відчуваєш, не то шо шапку.Жульєн писав:Голова мусить бути ціла і в безпеці.
постукай головою по дереву і все пройдеhrdrive писав:голови не почухаєш
ти ненаєш що таке могул?hrdrive писав:Crush, втф?
На гірськолижному курорті "Буковель" на схилі №1А (з правої сторони верхньої частини ) з метою проведення тренуваньCrush писав:могул-трасу замутили...десь біля першого підйомника
він на тростяні ще не був..тому і не знає!!! :)Sluva писав:ти ненаєш що таке могул?hrdrive писав:Crush, втф?![]()
![]()
ТИ ЗНАВ!!!hrdrive писав:Crush, а, то ви про горби
то часом не там на 17-му підйомнику - між 5 і 12? там такі горби прикольні були для стрибків якраз.Crush писав:десь біля першого підйомника.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей