S_V_B писав:вас малих аблюдів...... а ви мені перейти не даєте там де я хочу.

в мене для таких ситуацій є сигнал, але ним не треба зловживати, бо до інфаркту недалеко і совість не чиста буде!S_V_B писав:всі там аж офігіли

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
S_V_B писав:вас малих аблюдів...... а ви мені перейти не даєте там де я хочу.
в мене для таких ситуацій є сигнал, але ним не треба зловживати, бо до інфаркту недалеко і совість не чиста буде!S_V_B писав:всі там аж офігіли
вони як правило ходять з паличками і вічно носять всякі кульочки і сумки...... і хз як вони відреагують на сигнал.... можуть і по вікнах і по капоті пальнути або паличкою або сумкою.......Тарас писав: є сигнал
то вже якісь продвінуті бабульки)))) певно в Гамериці за часи молодості побували))))Тарас писав:палець можуть показати
Эт то ж правильно но инфарк я чуть 1 раз не достал.Тарас писав:але ним не треба зловживати, бо до інфаркту недалеко
Василий Вирастюк попал в серьезную аварию - в его Mitsubishi Pajero врезался Suzuki Grand Vitara. ФОТО
предположительно, из люка вылетела супруга Василия и оказалась на асфальте...
+мільйонVexler писав:Береженого Бог береже!
завжди пристібаюсь!!!Oleh! писав:САБЖ.
розкажу про себе:
по трасі завжди пристібаюсь!!!
від недавна і вмісті юзаю ремні,бо недавно побачив кліп що твориться з людиною,котра не пристібнута паском,коли машина ловить дах ((((
ПС:всіх пасажирів заставляю пристібатись :00057:
+100500.Неважливо де(місто-траса), а в мене батя каже що його ремінь душитьbrabuser писав:завжди пристібаюсь!!!
був би у нас штраф 500 євро, він би не душив, а ніжно обнімав :)sergey писав:каже що його ремінь душить
так само і я.Це вже сила звички.Але деколи можу себе потішити - пару метрів без паска проїхати))Denzzzil писав:без них не комфортно і не зручно!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей