Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VolksWagen Golf 3 VS Honda Civic ("95)
- a_vova
- Ім'я:a_vova
- Стать:чоловік
- Номер:21
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Підкажіть будьласка сайти на яких можна прочитати про ці машини а ще краще напишіть можливо є якісь враження від них. Які проблеми, скільки коштує ремонт...
Re: VolksWagen Golf 3 VS Honda Civic ("95)
a_vova писав:Підкажіть будьласка сайти на яких можна прочитати про ці машини а ще краще напишіть можливо є якісь враження від них. Які проблеми, скільки коштує ремонт...
Використовуючи гугль запросто можна знайти сайти відповідних автоклубів.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
в тих цівіків що я бачив - салон звичайно "на любителя" - в Гольфі кращий. Але цівік їде краще - і то набагато
Особисто я би не думав, брав би цівік. В знайомого цівік 97 року - їздить, серйозних поломок за рік часу небуло.
В іншого знайомого - пригнав 3 гольф з німців - за місяць втикнув маслонасос - короче двігло поміняв, так як ремонт маслонасоса виходив дорожче чим взяти на шроті інший двигун.. Вот таке то

Особисто я би не думав, брав би цівік. В знайомого цівік 97 року - їздить, серйозних поломок за рік часу небуло.
В іншого знайомого - пригнав 3 гольф з німців - за місяць втикнув маслонасос - короче двігло поміняв, так як ремонт маслонасоса виходив дорожче чим взяти на шроті інший двигун.. Вот таке то

- Pioneer
- Ім'я:Тарас
!
Все залежить від того длячого тобі машина??? Наприклад якшо тобі потрібна машина просто для їзди і деколи поганятися (а втому числі ти багато за день наїжджаєш) то тобі явно потрібен гольф але з дизильним двигуном неменш як 1,9 ТДІ, розхід по місту до 7л. по трасі при швидкості 80 - 110 км. 3,5л. 4л.,(факт бо в мого батька на пассаті такий двигун), а якшож тобі суто для гонок і тобі в пальному нерозходиться то тоді тільки цівік, їде класно а салон то непроблема можна підмутити!!! 

- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
от і не правда, їде класно (9.5 секів до сотні), не гуде ніфіга з штатним вихлопом, палива бере 11по львівських корках і 7-8 по трасі. машина проста як двері, можна сказати просто вдосконалена гольф двойка.lizun писав:гуде сильно - їде мало. жре палива багато.
є ВР6 на продаж... знайомий продає - супер стан. хош?
шодо ВР-6 то всі знають шо то проблемний движок з великим розходом і шо таке платити податки за такий літраж.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
!
а хто казав за ВР6 (двигуни то непроблематичні просто якшо поломиться влітаєш в конкретні бапки) я мав наувазі R5 1,9 TDICAT писав:шодо ВР-6 то всі знають шо то проблемний движок з великим розходом і шо таке платити податки за такий літраж.
-
- Стать:жінка
я не про вихлоп. а про звук двигуна. він гудить.. а не дзвенийтьCAT писав:не гуде ніфіга з штатним вихлопом
згоден. але... ти ж заявив про 9.5 сек.... відчуваєш різницю?CAT писав:палива бере 11по львівських корках і 7-8 по трасі
я на такому три місяці катався... сподобалось лише одне - хетч він.. класно між фурами ховатись при обгонах...
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Pioneer
lizun казав про ВР-6. проблематичні - важка бандура і гріється конкретно. короче не для їзди по львову. ну і з ремонтами ясно шо дорогий, а це все в купі ставить під сумнів ті 186 коней.
lizun
а шо тобі мало 9.5 секунд? ми ж говорим про машину не тільки для гонок.
в кінці кінців то є довічне питання - японець чи німець? і кожен шось обирає.
мій вибір волькс бо:
-перед тим мав гольфа двойку - машині 20 років було а ніразу мені не стала так шоб не їхала, постійно якісь дрібниці вилазили але завжди на ходу була, навіть після того як я зимою в бетонний паркан заїхав.
-фолькси дешеві в обслуговувавнні порівняно з япошками і набагато простіші в конструкції
-мені більше до душі німецький дизайн
-волькси мають великий ресурс двигуна, хороший кузов і незанадто вибагливі до якості розхідних матеріалів
а ше фолькси придумав гітлер :twisted:
lizun казав про ВР-6. проблематичні - важка бандура і гріється конкретно. короче не для їзди по львову. ну і з ремонтами ясно шо дорогий, а це все в купі ставить під сумнів ті 186 коней.
lizun
а шо тобі мало 9.5 секунд? ми ж говорим про машину не тільки для гонок.
в кінці кінців то є довічне питання - японець чи німець? і кожен шось обирає.
мій вибір волькс бо:
-перед тим мав гольфа двойку - машині 20 років було а ніразу мені не стала так шоб не їхала, постійно якісь дрібниці вилазили але завжди на ходу була, навіть після того як я зимою в бетонний паркан заїхав.
-фолькси дешеві в обслуговувавнні порівняно з япошками і набагато простіші в конструкції
-мені більше до душі німецький дизайн
-волькси мають великий ресурс двигуна, хороший кузов і незанадто вибагливі до якості розхідних матеріалів
а ше фолькси придумав гітлер :twisted:
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Стать:жінка
нєє.. я мав на увазі якщо ти будеш дути щоб в ті секунди вкластися то витрати будуть набагато більші.. до 13-14л..CAT писав:а шо тобі мало 9.5 секунд
в півтора-кубового сівіка до 10 ))) я про це.
Фольц робить класні машини - спору нема. тим більше такий супер вдалий Гольф! тут нема що сказати... і 2.0 гті то найкращий двигун який на них ставили - решта кал.. або не їде. або проблем багато - UP.
приколCAT писав:а ше фолькси придумав гітлер

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей