Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
igorok
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення igorok » Чет, 17 лютого 2011, 10:59

Bober 2114 писав:колись по 1автомобiльному виступала майор iказала, що в любому випадку (навiть з непрацюючими стопами) винен той, що ззаду.
тоже то бачив, олені вони, не вірте їм :D
Thug писав:Так шо не проканає. Хто задній - той і винен.
як вирішить суддя - той і винен ;)

rybkaandrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення rybkaandrew » Чет, 17 лютого 2011, 11:04

Thug писав:як ти збираєшся доводити, що стопи не працювали до удару? Сторонні свідки таке не помічають, власні пасажири тим більше. Опонен скаже - "ніц не знаю, то він мені всьо побив тувово" і все.
а відеореєстратор для чого ? :) :angel

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Чет, 17 лютого 2011, 11:07

Thug писав: Так шо не проканає. Хто задній - той і винен.
так. так само на підйомі коли рушаєш і здаєш чуть назад. то якшо здась в бампер то будеш винен. по першому автомобільному тоже якийсь майор пояснювала.

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 17 лютого 2011, 11:10

igorok писав: як вирішить суддя - той і винен ;)
Якщо когось вбити, то теж не відразу в тюрму посадять, початку суддя буде вирішувати :happy
Ми ж не про це сперечаємося. Ми про те, що немає передбаченої схеми, яка відразу б робила винуватим водія машини з неробочими стопами.

Ну її не може бути хоча б навіть тому, що у разі сильного удару, коли побитий весь зад, задній водій, щоб не платити, міг би просто сказати "стопи не горіли". І докажи зворотнє.

І навпаки, з точки зору власника машини у якої не горіли стопи
Це ж та сама фігня, до якої апелюють мєнтоборці, котрі виступають проти перевірок вогнегасників/аптечок даїшниками на дорозі - "я маю талон ТО, значить авто справне, і стопи до ДТП горіли"

Тому логічно, що заднього зроблять винуватим у ДТП через недотримання дистанції, передній заплатить штраф за неробочі стопи

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 17 лютого 2011, 11:11

rybkaandrew писав:
Thug писав:як ти збираєшся доводити, що стопи не працювали до удару? Сторонні свідки таке не помічають, власні пасажири тим більше. Опонен скаже - "ніц не знаю, то він мені всьо побив тувово" і все.
а відеореєстратор для чого ? :) :angel
На скільки я пам'ятаю, запис відеореєстратора в нашому найгуманнішому суді не доказ, а лише додаткові дані, які суд може і не розглядати, якщо йому не захочеться

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 17 лютого 2011, 12:28

vovka писав:так. так само на підйомі коли рушаєш і здаєш чуть назад. то якшо здась в бампер то будеш винен. по першому автомобільному тоже якийсь майор пояснювала.

Ага, тоже то бачив, типу "не переконавшись в безпечності почав рух заднім ходом" %) я ж кажу вони самі правил не знають
Thug писав:Ми про те, що немає передбаченої схеми, яка відразу б робила винуватим водія машини з неробочими стопами.
Два випадки: 1. В чувака перед виїздом всі стопи працювали, інший чел нюхав йому задній бампер всю дорогу, і на світлофорі догнав. Хто винен? - любитель нюхати зади, бо не дотримався дистанції. 2. В чувака несправні стопи, задній тримав нормальну дистанцію, але після крутого повороту чувак різко тормозить(пропускає пішоходів) задній не встигає зреагувати лупить в зад. Хто винен? Чувак, котрий виїхав з поганими стопами, бо заборонено таке експлуатувати. Але при дтп то вирішує тільки суд, а не дайці.

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 17 лютого 2011, 21:02

Помоєму "тримав нормальну дистанцію" і "задній не встигає зреагувати " трохи несумісні речі, дистанцію потрібно вибирати таку щоб встигнути зреагувати...Суд звичайно вирішує,але напевно на основі того що в своїх паперах напишуть ДАЙ...теж колись мав ситуйовину: доганяє мене чувак на світлофорі і махає руками,відкриваю вікно і він каже що стопи не горять,чемно подякував і поїхав до першого ж автомагазину... самому побачити що в тебе не горять стопи майже нереально
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 17 лютого 2011, 21:14

Thug писав:Igor_Lviv, як ти збираєшся доводити, що стопи не працювали до удару? Сторонні свідки таке не помічають, власні пасажири тим більше. Опонен скаже - "ніц не знаю, то він мені всьо побив тувово" і все.
Лампочку, хоча б квартирну, хтось колись бачив?
Чи в стані ви відрізнити розвалену стіну і внаслідок цього обірвані дроти і перегорівшу в лампі спіраль?

Що до ДАІ та оформлення ДТП. Як вже щойно писалось кілька разів - рішення виносить суд.

І як я вже неодноразово писав раніше - про свій захист дбайте ДО, в крайньому випадку, ПІД ЧАС інциденту - будь то ДТП, Протокол, кидалово тощо.
Звісно, якщо ви попідписуєте Протоколи, схеми ДТП, чи як радять особливі мудреці - не підпишете взагалі нічого, потім місяць сидітимете вдома, підете в суд і скажете: "А у нього стопи не світились" - то ідіть байдики бити додому чи на форум далі.
В момент оформлення - скажіть ДАІшнику, про стопи, попросіть, щоб взяв їх на експертизу. (Як і що - не ваші проблеми). Обов'язково і про стопи, і про свою вимогу, що до експертизи, і про те, що стопи не працюють в даний момент, в чому пересвідчилися працівники ДПС напишіть в поясненнях.
І буде вам щастя!

Люди, що за дурнуватий підхід?
Сісти склавши руки, нічого не робити, подивитись пару дурнуватих коментарів по ТВ, ще кілька таких самих почитати на форумі і казати, що нічого зробити не можна!
Хотів би я бачити вирок суду: "У відповідності до телеінтерв'ю сержанта Петренка по каналу ЗІК - визнати гр. Сидоренка винним у скоєні злочину". :D

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 17 лютого 2011, 21:15

Sluva писав:тримав нормальну дистанцію" і "задній не встигає зреагувати "
погоджуюсь, але "нормальна дистанція" це коли ти можеш зреагувати розраховуючи на стопи (а ти можеш на них розраховувати : 1.4. Кожний учасник дорожнього руху має право розраховувати на те, що й інші учасники виконують ці Правила., а раз виконують, значить не можуть користуватись несправним тз.)

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 17 лютого 2011, 22:02

igorok
Згоден,але як часто до прикладу ти провіряєш справність своїх задніх стопів?моя думка ,бачиш що в когось не працюють стопи дай йому знати,а от далі все залежить хто там за кермом ,олень чи нормальний водій
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

igorok
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Чет, 17 лютого 2011, 22:15

Sluva писав:бачиш що в когось не працюють стопи дай йому знати
завжди стараюсь так робити і не лише при стопах, коли дверки зле закриті і т.д.
Sluva писав:як часто до прикладу ти провіряєш справність своїх задніх стопів
не спеціально, але випадково на задній поличці за вікном лежить креслення, давно лежить :D так от, коли гальмую, то завжди на тому кресленні бачу відблиск центрального стопа (маю звичку при гальмуванні глянути в дзеркало заднього огляду) , ну а так то ніколи :oops

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Чет, 17 лютого 2011, 23:20

подивитись пару дурнуватих
коментарів по ТВ, ще кілька таких самих почитати на форум

Не в образу нiкому, але якщо рiвняти висловлювання на форумi i слова майора (який впливає на прийняття рiшення) то чомусь бiльше вiрилось майору. I наступне, з точки зору логiки, якщо я виїхав iз справними стопами, в дорозi поламались, то, що тепер менiв зад можна заїхати. Чи я можу розраховувати, що нормальнi водiї будуть тримати дистанцію? поки я доїду до магазину чи електрика

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 17 лютого 2011, 23:39

Bober 2114 писав:
подивитись пару дурнуватих
коментарів по ТВ, ще кілька таких самих почитати на форум

Не в образу нiкому, але якщо рiвняти висловлювання на форумi i слова майора (який впливає на прийняття рiшення) то чомусь бiльше вiрилось майору. I наступне, з точки зору логiки, якщо я виїхав iз справними стопами, в дорозi поламались, то, що тепер менiв зад можна заїхати. Чи я можу розраховувати, що нормальнi водiї будуть тримати дистанцію? поки я доїду до магазину чи електрика
31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:
31.4.3. Зовнішні світлові прилади:
а) кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;

Особисто я не знайшов у ПДР нічого про магазин чи електрика. :surprised ... Може шукав зле. А може то десь в Адмін. Кодексі є?

Ну і окремо про "майора, який впливає на прийняття рішення" писати? А ти впливаєш на прийняття рішення? Наприклад, будеш ти сьогодні вдягати куртку чи ні - хто приймає рішення? Майор також приймає рішення. За майором - полковник, за полковником - прокуратура, за ними - суд, за судом - апеляційний, верховний і т.д. Ми всі і вони також - впливаємо на прийняття рішень.
Повторю те, що писав у попередньому пості: вазелін і стаєш раком - рішення приймає майор, єфрейтор, інший водій... будь хто, тільки не ти.
Серпом йому по яйцях - упс... виявляється, рішення приймаєш ти!
Хто чого хоче - те і має. ;)

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » П'ят, 18 лютого 2011, 14:05

Стопи дуже легко перевыряються, коли заъжджаю в гараж, знаю назад ы видно по гараж позаду, що стопи засвычуються
Ford?

Buts

Повідомлення Buts » П'ят, 18 лютого 2011, 14:20

Fobos, Стопи перевіряю на великих вітринах, або чистих авто, все нормально відзеркалює. В темну пору і в дзеркалі заднього виду видно світло на дорозі.

А ось повідомити попереду стоячого, про несправні стопи - важче.

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 18 лютого 2011, 14:34

Вчора через виродка чуть не завалив свою машинку. Їду по вул Зеленій в напрямку центру міста, на перехресті з вул. Дністровською (де заправка Джі Еф Сі) займаю правий ряд, так як з лівого ряду машини повертали наліво і продовжую рух на ЗЕЛЕНИЙ сигнал світлофора, і тут раптом один mу9@к на астрі Класік сірого кольору з зустрічної полоси різко повертає перед моєю машиною і вїжає в поворот, що йде на заправку, незнаю яким чином, але встиг вчасно загальмувати бо летів йому якраз в центральну стойку між дверима. Потім той "красень" зупиняється, висаджує пасажирку і далі по газам і на свал в сторону заправки, на жаль я дуже поспішав :angry і не мав можливості прослідувати за машинкою і з"ясувати причину такої їзди :ninja :angry :angry
Impossible is Nothing

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » П'ят, 18 лютого 2011, 14:49

Igor_Lviv, i що так iзапишуть, причиною ДТП було порушення пункту 31. 4. 3.? Я не сперечаюсь з Тобою, а зясовую для свого розвитку. Питання до вiх може мав хтось такi випадки?

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » П'ят, 18 лютого 2011, 17:56

Bober 2114 писав:Igor_Lviv, i що так iзапишуть, причиною ДТП було порушення пункту 31. 4. 3.? Я не сперечаюсь з Тобою, а зясовую для свого розвитку. Питання до вiх може мав хтось такi випадки?
Навіть якщо сперечатися - на то воно і форум, і дискусія. Я також не наполягаю, що завжди у всьому правий. :)
Швидше за все, винним у Протоколі складеному на місці зроблять заднього. Їм так і простіше, і нічого нового. На жаль, як правило, зі знаннями ПДР у них ще більші проблеми ніж у нас.
Всі ці дії, що я писав треба робити для суду і вже більш адекватному судді доводити, або ж у скарзі у ДАІ на Протокол і Постанову.
І вже коли справа закрутиться - ті самі ІДПС будуть твоїми свідками, що стопи не працювали.
Все це, плюс відео, плюс свідки, плюс вірно зібрані документи і будуть працювати вже на тебе.

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Нед, 20 лютого 2011, 12:14

сьогодні виродки-комунальники посипали обїзну піском з камінням... Придурок ввалив сумішшю мені в бампер, лобовуха Слава богу не задіта. І так по всій обїзній- супердорога, але багато камінців. Будьте уважні.
Ну комунальники , а бидло, принаймні люди які готують суміш для посипання доріг.
Краще б нічого не посипали, при такій температурі і так все розібють фури.

swed
Ім'я:Женя

Повідомлення swed » Нед, 20 лютого 2011, 13:15

:D я все теж на таке попався :(
тепер тримаю дистанцію

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей