Дякую за вітання

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Згадуючи похід на Говерлу і читаючи ці рядки починаю розуміти які бувають"ненормальні" люди насправдіjurabike писав:Після того вирішили вийти ще й на Говерлу. Другий підйом дався значно важче , йшли в лижних ботах, я потів як в сауні.
я сам в шокєDenja писав:Згадуючи похід на Говерлу і читаючи ці рядки починаю розуміти які бувають"ненормальні" люди насправді Це ж скільки сил потрібно на підйом зимою, в ботах та зі снарягою лижною... Хто небув, тому ніколи незрозуміти написаного вище. Респект. Виложи якісь посилання на фото
ну тобі важко пояснити що таке тростяноподібна гора.....в цій частині карпат переважають полонини..а не ліси непролазні як на буковелі...і тому піднявшись наверх....тебе не лімітують прорубані траси....а їдеш куда душа бажає...і по якумо вона бажає покриттю....так шо не сци...прарвьомсяhrdrive писав:шось нівпічітліло там тільки 1 бугіль на якому можна кататися...це актуальна інфа?
підтримую, там класно!Crush писав:ну тобі важко пояснити що таке тростяноподібна гора.....в цій частині карпат переважають полонини..а не ліси непролазні як на буковелі...і тому піднявшись наверх....тебе не лімітують прорубані траси....а їдеш куда душа бажає...і по якумо вона бажає покриттю....так шо не сци...прарвьомся
треба зустрітись поговорити.....я буду 7-8 в кінгкросі....хардрайв тож там часто живеLEgEnDA писав:Пацани, може краще на красію?
ой незнаю незнаю, в мене в малої сьогодні дн, такшо мабуть яCrush писав:треба зустрітись поговорити.....я буду 7-8 в кінгкросі....хардрайв тож там часто живе ...підтягуйся щось придумаємо
Там є три бугеля, 1 довгий в напрямку до Гемби (не на саму вершину), паралельно з цим бугелем є крісельний підйомник на пару метрів вищий, і ще є поруч 2 коротких бугеля. На самісіньку Гембу ходять пішки або на ратраку чи снігоході (50 грн з особи) піднімаються.hrdrive писав:
шось нівпічітлілотам тільки 1 бугіль на якому можна кататися...це актуальна інфа?
оце мене тішить!Кориця писав:є крісельний підйомник на пару метрів вищий
абсолютно не актуальна.Не раджу відповідати за слова людей, що намалювали цей маразм років 10 томуlambor писав:так, актуальна.
вже єDenja писав:Згадуючи похід на Говерлу і читаючи ці рядки починаю розуміти які бувають"ненормальні" люди насправдіjurabike писав:Після того вирішили вийти ще й на Говерлу. Другий підйом дався значно важче , йшли в лижних ботах, я потів як в сауні.Це ж скільки сил потрібно на підйом зимою, в ботах та зі снарягою лижною... Хто небув, тому ніколи незрозуміти написаного вище. Респект. Виложи якісь посилання на фото
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей